• Koopprijs vanaf € 26.300

NIEUWE PEUGEOT EXPERT RIJDEN?

De nieuwe Peugeot Expert is gemaakt om iedere klus te klaren. Deze bedrijfswagen heeft een robuuste uitstraling door de horizontale motorkap en de rechtopstaande grille. Deze bedrijfswagen is gebouwd op het nieuwste modulaire platform van Peugeot daarmee rijdt u dus nog lichter, comfortabeler en veiliger. Deze Peugeot bedrijfswagen is de perfecte combinatie tussen laadvolume en buitenmaat.

De Peugeot Expert is leverbaar in drie verschillende lengtes en ook nog eens in drie carrosserievarianten zo heeft u altijd de perfecte bedrijfswagen voor uw bedrijf. Met een maximale lengte van 5,31 meter, een maximaal laadvermogen van 1.400 kilo en een maximaal laadvolume van 6,6 vierkante meter heeft u meer dan genoeg ruimte voor al uw gereedschap. Mede door de krachtige motoren heeft u elke dag volop rijplezier en rijdt u zeer efficiënt. Daarnaast rijdt u ook nog eens bijzonder zuinig met een lage CO2-uitstoot.

Het interieur van de Peugeot expert is uiterst comfortabel u beschikt als het ware over een mobiel kantoor. Zo heeft de Expert een draaibaar tafeltje die ook gebruikt kan worden als middenarmsteun is er voldoende opbergruimte en zijn de stoel ergonomisch vormgegeven.

Prijs nieuwe Peugeot Expert
Vanaf: € 17.000,- (excl. BTW)
✓  Dynamisch  
✓  Comfortabel
✓  Veelzijdig

De Expert
  • Koopprijs vanaf € 26.300

Belangrijkste uitrusting :

  • Radiobediening bij het stuurwiel
  • Connect DAB+ Radio met 7" capacitief touchscreen *
  • Twee gesloten symmetrische achterdeuren 180° te openen
  • Zijschuifdeur rechts
  • Voorbereiding trekhaak
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1