De elektrische bedrijfswagens van Peugeot

Peugeot is 1 van de grote merken in de elektrische wereld. Met klappers zoals de e-2008 en de e-208, maakt het merk echt naam op het gebied van EV’s. Naast personenauto’s heeft het Franse merk ook aan de weg getimmerd als het gaat om elektrische Peugeot bedrijfswagens. Met 3 populaire, volledig elektrische bussen is Peugeot één van de grote aanbieders in Europa.

De voordelen van elektrisch rijden

Elektrisch rijden heeft een hele hoop voordelen. Het is goedkoper rijden in zowel kilometers als wegenbelasting. Het onderhouden van een elektrische bus is goedkoper dan het onderhouden van een met benzine uitgeruste bedrijfsbus.

Behalve dat het goedkoper is, heeft u ook nog het voordeel dat het comfortabeler rijdt. Geen getril van de motor en bijna geen geluid spelen hierbij een grote rol. Met elektrisch rijden draagt u ook nog eens bij aan een lagere ecologische voetafdruk. En ook om die reden kunt u zorgeloos overal naartoe, zonder dat u door milieuzones wordt tegengehouden.

Elektrische Peugeot bedrijfswagens

De elektrische bedrijfswagens van Peugeot

Met het ruime aanbod aan elektrische bedrijfsauto’s heeft u meer dan genoeg keuze om de maat te kiezen die bij u past. U heeft de keuze om voor de e-Partner te gaan. Deze compacte bus bevat een accu met een actieradius tot 275 kilometer en heeft een laadvermogen van 3,8 m3 op de standaardeditie. Wanneer u veel kilometers per dag maakt of iets meer opslag verlangt, is het misschien een optie om de e-Expert te rijden. Deze krachtige bus bevat een actieradius tot wel 330 kilometer en 6,1 m3 laadvermogen. En voor wie echt groot wil rijden, is er de e-Boxer. Deze grote bus heeft een laadvermogen van maar liefst 17 m3 en een actieradius van 248 km.

Elektrische Peugeot bedrijfswagens

Laadoplossingen op maat

Als u besluit om in een elektrische bedrijfswagen van Peugeot te gaan rijden, dan staat u voor de vraag welke laadoplossing u het beste kunt kiezen. Bij Broekhuis kunt u terecht voor een laadoplossing op maat. We helpen u met een helder advies en een professionele installatie. En heeft u een laadpas nodig? Ook die kunnen wij voor u leveren.

Uw elektrische Peugeot bedrijfswagen laadt zich onderweg snel op, dus na uw pauze bent u ook weer snel op weg naar de volgende afspraak of klus.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de elektrische bedrijfswagens van Peugeot? Of heeft u vragen over bestellen en levertijden? Uw Broekhuis Peugeot Bedrijfswagen dealer staat u graag te woord en beantwoordt al uw vragen.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1