Een Elektrische Peugeot bedrijfswagen rijden?

Een elektrische bedrijfswagen is er in velen vormen zo ook bij Peugeot is er voor ieder wat wils. Het aanbod van elektrische Peugeots varieert van een compacte bestelwagen tot een dubbele cabine, en natuurlijk zijn er de elektrische Peugeot bedrijfswagens. Iedere elektrische bestelbus van Peugeot heeft een innovatief design, hoogwaardige technologie en natuurlijk minimale belasting voor het milieu dankzij geen CO2-uitstoot.

Heeft u interesse in een elektrische bedrijfswagen van Peugeot? Kom dan gerust langs in één van onze Peugeot vestigingen of neem contact op via de website.

Peugeot e-Expert

Peugeot e-Expert

De Peugeot e-Expert heeft een volledig elektrische aandrijflijn. Dit betekent 0,0 gram uitstoot van schadelijke stoffen en 0,0 liter brandstofverbruik.

Peugeot e-Boxer

Peugeot e-Boxer

De populaire bedrijfsauto van Peugeot wacht misschien wel drukkere tijden dan ooit, want hij wordt per heden ook aangeboden als volledig elektrisch aangedreven Peugeot e-Boxer. 

De voordelen van elektrisch rijden

Omdat een elektrische auto geen brandstofmotor heeft ervaart u minder trilling en is hij muisstil. Ook trekken elektrische bedrijfswagens een stuk sneller op dankzij de koppel die direct beschikbaar is. Ondanks dat de aanschaf van een elektrische Peugeot wat duurder lijkt dan een brandstof aangedreven auto is het belangrijk om naar het totale plaatje te kijken. Qua energiekosten bent u met een elektrische Peugeot gemiddeld 40% goedkoper uit qua energiekosten dan met een Peugeot met verbrandingsmotor. Ook de onderhoudskosten zijn lager, gemiddeld zo’n 30%. Het opladen van een elektrische Peugeot is eenvoudig en kan op verschillende manieren. Zo kunt u de Peugeot opladen bij u thuis of op het werk met een gewoon stopcontact, maar ook kunt u kiezen voor een walbox dit is veiliger en sneller dan de eerder genoemde optie. Wilt u niet zelf iets installeren kies dan voor een openbaar laadpunt.
 

Overstappen naar elektrisch? 

Stapt u over naar elektrisch rijden? Dan kunnen wij u ook op weg helpen met de laadoplossingen van Groenopladen.nl. Hiermee gaat u altijd onbezorgd én opgeladen op weg. Onze adviseurs begrijpen als geen ander dat u het meeste rijplezier beleefd wanneer de lader en uw meterkast naadloos aansluiten bij het laadvermogen van uw bedrijfswagen. Daarom kunnen wij een laadoplossing bieden voor elke bedrijfswagen en iedere situatie!

  • Altijd advies op maat
  • De laadoplossing is binnen 2 weken geïnstalleerd bij u thuis of uw kantoor
  • Laadoplossing geschikt voor nu en de toekomst
  • Meterkast aanpassingen zijn mogelijk
  • Ook laadpassen zijn mogelijk
Peugeot E-partner
1