Het beste voor het milieu én uw bedrijf

Met de e-Partner, de e-Expert en de e-Boxer heeft Peugeot een ijzersterk aanbod van elektrische bedrijfswagens voor ondernemers. Van de compacte e-Partner tot en met de grote e-Boxer: er is altijd wel een elektrische bedrijfswagen van Peugeot die bij u past.

Peugeot e-Boxer

Fiscale voordelen en subsidies voor ondernemers met een elektrische bedrijfswagen

Kiest u voor een elektrische Peugeot-bedrijfswagen, dan is dat beter voor het milieu én uw bedrijf. Een elektrische bestelauto, bus of bedrijfswagen is een duurzaam visitekaartje, terwijl u profiteert van diverse subsidies en fiscale regelingen. Zo zijn elektrische voertuigen vrijgesteld van BPM en betaalt u tot 2025 geen wegenbelasting. Ook is er een milieu-investeringsaftrek en is versnelde afschrijving mogelijk. Verder is de fiscale bijtelling aanzienlijk lager bij privé gebruik van uw elektrische bedrijfswagen, bus of bestelauto van Peugeot.*  

Peugeot e-Boxer

Peugeots grootste elektrische bedrijfswagen is te verkrijgen met een accupakket van 37 of 70 kWh. Daarmee heeft de Peugeot e-Boxer een rijbereik van respectievelijk 200 kilometer of 340 kilometer (WLTP). Net als de andere elektrische bedrijfswagens van Peugeot biedt de e-Boxer de duidelijke pluspunten van elektrisch rijden: nooit meer dure brandstof tanken, lagere onderhoudskosten in vergelijking met conventionele bedrijfswagens en altijd toegang tot milieuzones.

Peugeot e-Partner en Peugeot e-Expert

De compacte Peugeot e-Partner heeft een 136 pk sterke elektrische motor, die wordt aangedreven door een accupakket van 50 kW. Het geeft de e-Partner een rijbereik van maximaal 275 kilometer (volgens WLTP). De e-Partner is in twee lengtevarianten leverbaar. Een slag groter dan de e-Partner is de Peugeot e-Expert, die leverbaar is in drie lengtes. Voor het accupakket is er de keuze uit twee varianten. Het sterkste is dat van 75 kW, dat de e-Expert een rijbereik geeft van 330 kilometer (WLTP). Daarnaast is er een 50 kW-accu, waarmee een actieradius mogelijk is van 230 kilometer (WLTP).

Laadoplossingen op maat

Als u in een elektrische bedrijfswagen van Peugeot gaat rijden, dan staat u voor de vraag voor welke laadoplossing u kiest. Een laadpaal of een wallbox; een 1-fase of een 3-fase aansluiting: waar doet u goed aan? Bij Broekhuis bent u verzekerd van een laadoplossing op maat. Wij helpen u met helder advies en een professionele installatie van zakelijke laadvoorzieningen. Ook voor particuliere thuisladers kunt u bij ons terecht. Wij werken sinds 2019 samen met 50five e-mobility (voorheen Groenopladen), dat zorgt voor een veilige installatie. Heeft u een laadpas nodig? Ook die kunnen wij voor u leveren. Onze serviceadviseurs vertellen u graag meer!

Peugeot e-Partner laden

Meer informatie

Wilt u meer weten over de elektrische bedrijfswagens van Peugeot of heeft u vragen over bestellen en levertijden? Uw Broekhuis Peugeot Bedrijfswagen dealer staat u graag te woord en beantwoordt al uw vragen.
 
 *Subsidies en fiscale regelingen kunnen veranderen. Wij informeren u graag over alle actuele mogelijkheden.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1