Nuttige checks voor uw bedrijfswagen

Als officieel Peugeot bedrijfswagendealer biedt Broekhuis Peugeot u graag een reeks nuttige checks voor onbezorgd en veilig rijplezier met uw Peugeot bedrijfswagen. Van de Zomercheck en Wintercheck tot de Airco Check en meer; het team van Broekhuis Peugeot staat voor u klaar om uw Peugeot bedrijfswagen regelmatig te controleren!

 

Zomercheck

Zomercheck & Wintercheck

In elk seizoen moet uw Peugeot bedrijfswagen betrouwbaar zijn werk blijven doen. Daarom kunt u gebruikmaken van onze nuttige Peugeot Zomer- of Wintercheck. We controleren uw bedrijfswagen, bus of bestelauto van Peugeot hierbij op 36 vitale punten, waaronder de accu, ruitenwissers, vloeistoffen, remmen, verlichting en airconditioning. Is er eventueel reparatie of vervanging van onderdelen nodig? Dan stemmen we dit uiteraard met u af. Deze check kost slechts € 19,95.  

Airco Check

In de steeds warmere Nederlandse zomers, is een goed werkende airco in uw Peugeot-bedrijfswagen belangrijker dan ooit. Met de Airco Check controleren we de werking en koeltemperatuur van uw airco zorgvuldig. Ook voeren we een visuele controle van de leidingen voor u uit. Zo weet u precies in welke conditie uw airco verkeert en houdt u zelfs in de heetste zomers het hoofd koel in uw Peugeot bedrijfswagen.
 

Broekhuis Airco Service

Wilt u extra aandacht voor de airco van uw Peugeot bedrijfswagen? Kies dan voor de Broekhuis Airco Service. Tijdens deze service sluiten de technici het aircosysteem aan op speciale airco-apparatuur, waarmee het systeem leeggehaald wordt en daarna opnieuw gevuld wordt met de juiste hoeveelheid aircogas en smeermiddelen. Daarnaast voeren onze technici een effectieve geurbehandeling uit voor het ventilatiesysteem én het interieur van uw Peugeot bedrijfswagen.
Hoe kunnen wij u helpen met de airco van uw bedrijfswagen? Maak een afspraak bij ons in de werkplaats!

Airco check
Peugeot ruitenwissers

Ruitenwisser Check

Goed werkende ruitenwissers zijn onmisbaar voor iedere bedrijfswagen. Twijfelt u of de ruitenwissers van uw Peugeot bedrijfswagen of bestelauto nog wel optimaal werken? Laat dit dan gratis door ons controleren. Blijkt dat uw ruitenwissers niet meer 100% zijn? Dan kunnen we ze in overleg met u gelijk vervangen, tegen een scherpe prijs.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1