De beste oplossingen voor uw Peugeot bedrijfswagen

Uw Peugeot bedrijfswagen kunt u met tal van accessoires afstemmen op uw specifieke gebruiksdoelen. Of u nu in een Peugeot Partner, Expert, Boxer of een elektrische Peugeot bedrijfswagen rijdt: u vindt bij ons altijd de beste oplossing voor uw bestelauto. De montage van accessoires is in handen van onze gespecialiseerde collega‚Äôs van Broekhuis Carplus. Zij zorgen voor een perfecte installatie van iedere accessoire.    

 

Peugeot trekhaak

Uitgebreid assortiment

Dankzij onze nauwe samenwerking met meerdere gerenommeerde leveranciers, profiteert u bij ons van een ongekend aanbod aan accessoires voor uw Peugeot bedrijfswagen. Heeft u een trekhaak nodig? Wij leveren alle A-merken. Veelgevraagd zijn onze sidebars en backbars van Q-Tech, die uw Peugeot bedrijfswagen een stoere look geven en beschermen tegen schade. Ook imperialen en allesdragers leveren we veel voor Peugeot-bedrijfswagens. En zo is vrijwel alles mogelijk. Van eenvoudige raamfolie tot complete bedrijfswageninrichting, 230V-systemen, koelinstallaties en nog veel meer: wat u ook voor accessoires nodig heeft voor uw bedrijfswagen, we maken het graag waar voor u.

Deskundig advies

Het uitkiezen van de juiste accessoires voor uw bedrijfswagen kan een hele klus zijn. Daarom kunt u bij uw Broekhuis Peugeot bedrijfswagendealer rekenen op deskundige ondersteuning. We denken graag met u mee over de juiste oplossing en helpen u met heldere adviezen op maat. Met als resultaat: accessoires voor uw Peugeot bedrijfswagen die perfect passen bij uw wensen en gebruiksdoelen. 

Meer weten?

Heeft u vragen over accessoires voor uw Peugeot bedrijfswagen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan contact op met ons. We helpen u vraag verder.

Peugeot fiets

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Peugeot bedrijfswagen? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Peugeot dealer vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1