Uitgebreide garantie op een nieuwe Peugeot bedrijfswagen

Op elke nieuwe Peugeot bedrijfswagen zit een uitgebreide fabrieksgarantie van 2 jaar. Deze geldt ongeacht de kilometerstand van uw Peugeot bedrijfswagen of bestelauto. Het enige dat u voor uw garantie hoeft te doen, is uw Peugeot bedrijfswagen volgens fabrieksinstructies laten onderhouden. Als officieel Peugeot bedrijfswagendealer bent u daarvoor bij ons aan het goede adres!

Waar bestaat de garantie op uw Peugeot bedrijfswagen uit?

De uitgebreide fabrieksgarantie is gekoppeld aan uw Peugeot bedrijfswagen en is via het service- en garantieboekje overdraagbaar aan een eventuele volgende eigenaar. De garantie bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 2 jaar volledige fabrieksgarantie
  • 2 jaar lakgarantie
  • 5 jaar garantie tegen doorroesten van de carrosserie
  • 8 jaar garantie of tot 160.000 km op de tractiebatterij van de Peugeot e-Partner, Peugeot e-Expert en Peugeot e-Boxer
Sleutel

Verlengde garantie

Wilt u de 2 jaar fabrieksgarantie op nieuwe Peugeot bedrijfswagens verlengen? Dan kunt u kiezen voor Peugeot Zekerheidsplan. In plaats van 2, heeft u 3, 4 of 5 jaar volledige fabrieksgarantie. Of breidt het Peugeot Zekerheidsplan uit met voorgeschreven onderhoud, vervanging van slijtageonderdelen, een jaarlijkse aircocheck en het Peugeot-bandencontract – afhankelijk van het niveau verlengde garantieverzekering dat u kiest. Wilt u gebruik maken van Peugeot Zekerheidsplan, dan moet u uw Peugeot bedrijfswagen volgens fabrieksinstructies bij een Peugeot Erkend Reparateur laten onderhouden.

Mobiliteitsgarantie

Bij elke nieuwe Peugeot bedrijfswagen hoort een mobiliteitsgarantie in de vorm van 1 jaar gratis Peugeot Assistance na aankoop van een nieuwe bedrijfswagen of onderhoud van een occasion bij Broekhuis. Deze kosteloze mobiliteitsservice geeft recht op uitgebreide hulp bij pech onderweg in Nederland of Europa (zie de voorwaarden voor meer details). Wilt u ook daarna verzekerd blijven van pechhulp? Laat dan uw Peugeot bedrijfswagen door ons onderhouden voor een verlenging van de gratis pechhulp in Nederland voor 12 maanden. Daarnaast kunt u tegen een kleine meerprijs kiezen voor pechhulp met extra services of een Europese dekking.

Garantie

Meer weten?

Heeft u vragen over de garantie op uw Peugeot bedrijfswagen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden tot verlenging? Neemt u dan contact op met ons. We helpen u vraag verder.

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Peugeot bedrijfswagen? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Peugeot dealer vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1