Van navigatiesystemen tot multimediasystemen en meer 

Als het gaat om software en infotainment is er veel mogelijk voor Peugeot bedrijfswagens. Van navigatiesystemen en multimediasystemen die werkelijk alles kunnen, tot radiosystemen met DAB+ kwaliteit en aansluitingen voor USB, Bluetooth of Aux-in. Vragen over de mogelijkheden? Uw Broekhuis Peugeot bedrijfswagendealer helpt u graag op weg!  

Peugeot navigatie

Navigatie

Met een ingebouwd navigatiesysteem in uw Peugeot bedrijfswagen zult u nooit de weg kwijt raken. In de meeste gevallen beschikt u over kaarten van heel Europa, met realtime Connect-services en in 3D. Heeft u een Peugeot Partner, Expert of Boxer en meldt u zich aan voor MyPeugeot? Dan bent u maximaal connected met uw Peugeot bedrijfswagen inclusief TomTom-services. Daarnaast is de navigatie te combineren met spraakherkenning voor extra comfort tijdens het sturen naar uw bestemming. Vergeet ook niet zo nu en dan een kaartupdate door ons te laten uitvoeren. Dit bespaart tijd en geld tijdens het rijden op nieuwe wegen waar u anders mogelijk aan het zoeken raakt. Maak voor Peugeot-kaartupdates eenvoudig een afspraak bij Broekhuis Peugeot. Ook voor levenslang gratis updates van de kaartgegevens Peugeot Connect Box moet u bij de dealer zijn.

Radio/multimedia

De multimedia- en radiosystemen voor Peugeot bedrijfswagens zijn zeer hoogwaardig en gebruiksvriendelijk. Het verbinden van uw telefoon met uw bedrijfswagen of bestelauto is vaak een standaard mogelijkheid. Op die manier kunt u altijd naar de muziek luisteren die u leuk vindt, of op een veilige manier een telefoongesprek voeren. Als u naar de radio luistert doet u dat natuurlijk het liefste zonder ruis. Een digitale radio met DAB+ techniek is daarom vaak standaard in uw Peugeot bedrijfswagen. Als dat niet zo is, dan kunt u hier altijd voor kiezen.

 

Peugeot radio
Peugeot software

Software en updates

De software in uw Peugeot bedrijfswagen zorgt ervoor dat alle aanwezige systemen goed werken. Zo is er software nodig voor bijvoorbeeld de navigatie, maar ook voor het verbinden van uw telefoon en het luisteren naar de radio. Voor deze software verschijnen geregeld updates. Deze zijn te verkrijgen via een Peugeot Erkend Reparateur.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de software en infotainmentsystemen in uw Peugeot bedrijfswagen? Neemt u dan contact op met uw Broekhuis Peugeot bedrijfswagendealer. Waar u ook tegen aan loopt, we helpen u graag op weg.

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Peugeot bedrijfswagen? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Peugeot dealer vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1