Is uw SEAT 5 jaar of ouder en toe aan onderhoud? Kies dan voor SEAT Economy Service. Dan profiteert u namelijk niet alleen van 15% voordeel op onderhoud, maar ook van 4 jaar reparatiegarantie, gratis pechhulp in heel Europa en nog veel meer.

Geniet zonder zorgen is waar SEAT Service voor staat. Wij kennen uw SEAT als geen ander, we zijn op de hoogte van alle ins- en outs en beschikken over de juiste apparatuur en goed getrainde vakmensen. Daarom kunnen wij u de onderstaande voordelen en zekerheden bieden.

Standaard Pechhulp

Pechhulp

Niets is vervelender dan stilstaan door pech. Daarom willen wij u zo snel weer op weg helpen. Laat u uw SEAT door ons, volgens fabrieksvoorschrift, onderhouden? Dan heeft u recht op gratis pechhulp. 24/7 en in heel Europa.

Heeft u pech? Neem direct contact op:
•             In Nederland: 0800-0242500
•             In het buitenland: +31 70 3145375

De voordelen en zekerheden van SEAT Service

  • Altijd 15% voordeel op onderhoud als uw SEAT 5+ jaar is*
  • 4 jaar reparatiegarantie
  • Standaard pechhulp in heel Europa**
  • Geen verrassingen achteraf, u ontvangt altijd eerst een offerte
  • De hoogste kwaliteit met SEAT Originele Onderdelen
SEAT Arona
Band verwisselen

4 jaar reparatiegarantie.

Laat u door ons een reparatie uitvoeren op uw SEAT, dan krijgt u maar liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die door ons aan uw auto zijn verricht. Het bewijs van vertrouwen in de kwaliteit van onze producten én het vakmanschap van onze monteurs. De 4 jaar reparatiegarantie is geldig op alle reparaties die vanaf 1 juni 2017 zijn uitgevoerd.
 

15% voordeel als uw SEAT 5+ jaar is

Omdat u zeker wilt zijn dat u nog meer rijplezier kunt beleven in uw SEAT, brengt u ‘m naar de SEAT-dealer. Ook als hij 5 jaar of ouder is. Het mooie daarvan is: u krijgt 15% voordeel op onderhoud en geselecteerde reparatiewerkzaamheden zoals distributieriem, remmen, multi riem en waterpomp. Dit noemen we Economy Service. Alles volgens fabrieksvoorschrift, met het juiste gereedschap en originele SEAT onderdelen. Zo geniet u van alle voordelen van SEAT Service, maar dan tegen een lagere prijs.

Geen verrassingen achteraf

* SEAT Economy Service biedt voor alle SEAT’s, vanaf 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in. (datum achter de B op de kentekencard) De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Reparaties en vervanging slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.
** Elke SEAT die volgens fabrieksvoorschrift in onderhoud is bij een SEAT dealer heeft 24 uur per dag recht op gratis SEAT-pechhulp in binnen- en buitenland.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1