Onderhoud

Om uw Škoda in topconditie te houden is regelmatig onderhoud van groot belang. Wilt u dat uw Škoda met originele onderdelen en de juiste kennis en merkervaring wordt onderhouden? Dan is het belangrijk om dit bij een officiële Škoda-dealer te doen. 

Onderhoud gewenst? Wees welkom in één van onze werkplaatsen waar de monteurs van Broekhuis Škoda uw auto vakkundig onderhouden en weer in topconditie brengen. Mogen wij u ontvangen in één van onze werkplaatsen?

Om de verkeersveiligheid te waarborgen is er de jaarlijks verplichte Algemene Periodieke Keuring (APK). Tijdens deze keuring controleren wij uw auto op alle veiligheidsaspecten. Zo checken wij onder andere de remmen en de slijtage van de banden.

APK

Bij Broekhuis Škoda bent u aan het juiste adres voor het onderhoud van uw voertuig. Goed onderhoud van uw auto is erg belangrijk voor uw veiligheid en die van anderen. Daarom bieden wij verschillende soorten onderhoud aan; u kiest wat bij uw Škoda past.

U kunt bij Broekhuis originele onderdelen voor uw Škoda bestellen. Of u nu op zoek bent naar een bepaald artikel voor in uw auto of u wilt uw auto beschermen, Broekhuis denkt graag met u mee.

Om te weten of uw Škoda in topconditie is, heeft Broekhuis Škoda diverse checks.

Service

Bij Broekhuis Škoda zijn wij u graag van dienst met diverse services zoals schadeherstel, onderdelen & accessoires, garanties, poetsservice, Škoda Connect en de aircoservice. Bekijk ze hieronder.

Staat u met pech langs de weg of heeft u een aanrijding gehad? Maak dan gebruik van de Škoda Mobiliteitsservice; die helpt u snel weer op weg.

Wij begrijpen dat u bij de aanschaf van een nieuwe Škoda zekerheid wilt. Daarom kunt u dankzij diverse garanties onbezorgd genieten van iedere rit!

Met het uitgebreide Škoda Connect krijgt u meer inzicht in uw rijstijl, hebt u toegang tot actuele verkeersinformatie en kan uw Škoda direct hulp inschakelen indien nodig.

Zoekt u een specifiek accessoire voor uw Škoda? Vanwege onze schaalgrootte hebben wij altijd een grote hoeveelheid accessoires op voorraad.

Gaat uw Škoda al een poosje mee? Wij kunnen hem met een intensieve poetsbeurt weer laten schijnen als nieuw! Krasjes verdwijnen, stof wordt verwijderd en meer.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1