Klaar voor de winter.

Het wordt weer kouder, tijd om uw Škoda voor te bereiden op de winter. Hét moment om langs uw Škoda familie te rijden voor een wintercheck en/of bandenwissel. Zo gaat u goed voorbereid op weg. Wij maken het u gemakkelijk(er), want als u connected bent, voeren wij de wintercheck gratis voor u uit.* Onze monteurs checken uw Škoda op 20 belangrijke punten, zoals airco, banden, remmen en verlichting. Plan snel een afspraak of kom langs, wij staan voor u klaar.

Gratis Škoda wintercheck

De winter komt er weer aan en dat betekent dat het weer de hoogste tijd is voor de Škoda Wintercheck. Bent u Connected met uw Škoda dan is de Škoda wintercheck gratis.

Nog niet Connected? Maak meteen een account aan en koppel de app. Zo voorkomt u vervelende verrassingen en gaat u veilig de winter in.

WISSEL & WINTERBANDEN 

Winterbanden zorgen voor meer grip op de weg als de temperatuur buiten lager is. Plan de wissel vanaf € 39. Zijn uw banden toe aan vervanging? Tijdelijk ontvangt u veel voordeel op winterbanden.

ŠKODA winterset

Met een Škoda winterset gaat u stijlvol de weg op. De velgen zijn speciaal ontworpen voor uw Škoda en passen daarmee perfect bij de uitstraling van uw auto. Upgrade uw Škoda met sportieve wintersets, tijdelijk met korting oplopend tot € 350,-

Dakdragers

Naast montage van een bagagekoffer is de dakdrager geschikt voor montage van een fietsendrager en een ski-of snowboardhouder. Voor ieder model Škoda is speciaal een dakdrager ontwikkeld. De basis voor het meenemen van extra bagage. Tijdelijk voor slechts € 199,-

Kofferbakmatten 

Een kofferbak raakt in de loop der tijd vaak bevuild. Om dit te voorkomen, kunt u een dubbelzijdige kofferbakmat gebruiken. Deze is praktisch tijdens alle seizoenen. Originele Skoda kofferbakbescherming, nu met 25% op alle kofferbakschalen en - rubbermatten.

Bagageboxen

Extra ruimte is altijd handig, zeker als u naar een verre bestemming gaat. Met een bagagebox creëert u snel liters extra ruimte! Zo kan alles toch veilig mee, waar u ook naar toe gaat. Profiteer van € 100 korting op alle bagageboxen.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1