Hét flexibele alles-in-één abonnement

Bij Volvo denken wij graag met u mee. Daarom willen we autorijden niet alleen zo veilig mogelijk maken, maar ook zo gemakkelijk mogelijk. Hoe? Door mee te gaan met de tijd en in te spelen op de behoefte van u als klant.

Volvo C40 Recharge

In de wereld van nu hebben mensen steeds meer behoefte aan gemak, digitale en gepersonaliseerde ervaringen, transparantie, flexibiliteit en duurzaamheid. Op deze ontwikkeling speelt private lease goed in. Hiermee kunt u een zo zuinig mogelijke auto rijden tegen een vast maandtarief voor een bepaalde looptijd zonder u nog zorgen te hoeven maken om het onderhoud, belastingen en verzekeringen. Autorijden wordt zo steeds gemakkelijker.

Bij Volvo gaan we nog een stap verder, wij vinden dat een nieuwe auto kiezen net zo eenvoudig moet zijn als het kiezen van een nieuw telefoonabonnement of een streamingdienst. Daarom lanceert Volvo: Care by Volvo.

Care by Volvo; zo werkt het

Naast kopen en leasen introduceert Volvo nu de abonnementsvorm Care by Volvo. Hiermee sluit u een maandelijks abonnement af op een nieuwe Volvo die u geheel naar wens kunt samenstellen. Alles wat bij het rijden in een Volvo komt kijken is inbegrepen:

  • Incl. periodiek onderhoud
  • Incl. verzekering en wegenbelasting
  • Flexibel kilometerpakket
  • Geen verborgen kosten
  • 24/7 pechhulp
  • Direct vervangend vervoer

Het enige wat u nog hoeft te doen is tanken.

Als u besluit een abonnement af te sluiten, heeft u daarna een opzegtermijn van 3 maanden.
Na het opzegtermijn bent u vrij van verplichtingen met betrekking tot de Volvo en kunt u het abonnement aanpassen, stopzetten of een andere Volvo kiezen.

Volvo XC40
Volvo V90 Cross Country

Het verschil tussen private lease en Care by Volvo

U kunt een zo zuinig mogelijke auto rijden tegen een vast maandtarief voor een looptijd naar keuze. Het lijkt op private leasen maar er is één groot verschil: de flexibiliteit van het maandelijks opzeggen van het abonnement. Het enige waar u rekening mee hoeft te houden bij het flexibele abonnement, is een opzegtermijn van 3 maanden. U heeft met Care by Volvo dus geen lange termijn verplichting zoals dat wel gebruikelijk is bij private lease. Kiest u voor het 48 maanden abonnement? Dan geldt er geen opzegtermijn van 3 maanden maar geniet u van betere voorwaarden als het gaat om verzekering en vervangend vervoer ten opzichte van private lease.

Zo sluit u een Care by Volvo abonnement af:

Stap 1.
Kies uw Volvo

Van de Volvo XC40 tot de Volvo XC90; kies uw model en personaliseer deze.
 

Stap 2.
Meld u aan
Sluit een abonnement af door al uw gegevens achter te laten

Stap 3.
Wacht de levering af
De levertijden zijn afhankelijk van de door u gekozen Volvo.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan contact op met uw Broekhuis Volvo dealer.

Stap 4.
Geniet van uw Volvo
Uw Volvo is geleverd waardoor u optimaal kunt genieten van onbezorgd rijden en de flexibiliteit die daarbij hoort dankzij Care by Volvo.

Benieuwd geworden naar Care by Volvo? Neem contact op met uw Broekhuis Volvo dealer!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1