Klaar terwijl u wacht en uw Personal Service Technician

Volvo introduceert het nieuwe werkplaatsconcept Volvo Personal Service. Hiermee wordt de huidige werkwijze in de werkplaats aangepast waarbij in plaats van 1 monteur nu standaard 2 monteurs aan uw auto werken. Zo wordt u als klant sneller en effectiever geholpen. Hierdoor kunt u ervoor kiezen om in onze klantenwachtruimte te wachten en te werken, terwijl onze monteurs met uw auto bezig zijn. Binnen een korte tijd is uw auto klaar en kunt u uw weg weer vervolgen.

Volvo Personal Service

Volvo blijft innoveren, nu met een nieuwe werkwijze voor in de werkplaats. Volvo Personal Service (VPS) is zo ingericht dat er niet 1 maar 2 monteurs tegelijk aan uw Volvo werken. Eigenlijk net als een pitstop. Hierdoor wordt er sneller en effectiever gewerkt in onze werkplaatsen. Zo wordt de gemiddelde reparatietijd verlaagd en heeft u persoonlijk contact met uw Personal Service Technician; de monteur die aan uw auto werkt.

Klaar terwijl u wacht

Doordat er twee monteurs tegelijk aan uw auto werken, is uw auto sneller klaar in de werkplaats. Hierdoor kunnen we de meeste reparaties en onderhoudsbeurten al binnen een uur voltooien.  Een leenauto of onze breng- en haalservice worden hierdoor ook steeds minder nodig. U kunt er dan namelijk voor kiezen om in onze klantenwachtruimte plaats te nemen, waar u gebruik kunt maken van onze Wifi. Zo kunt u onbezorgd uw werk voortzetten en zodra uw auto klaar is weer uw weg vervolgen.

Volvo APK
Open motorkap

Personal service technician

Deze nieuwe service heet niet voor niks Volvo Personal Service, u heeft straks namelijk een Personal Service Technician als aanspreekpunt voor alles rondom het onderhoud aan uw Volvo. Uw Personal Service Technician is de monteur die standaard aan uw auto werkt, waardoor uw PST’er altijd de meest actuele status van uw Volvo weet. Na de servicebeurt kan de PST’er persoonlijk contact met u opnemen en veel verduidelijken als het gaat om technische werkzaamheden. Samen kunt u dan direct overleggen over de vervolgstappen. Het resultaat is persoonlijke, snelle, trefzekere en transparante communicatie.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1