Wat uw Volvo ook nodig heeft, de medewerkers van Broekhuis zullen het voor u regelen op en zo persoonlijke en efficiënte manier mogelijk. Of het nu gaat om de nieuwste systemen, hulp onderweg of het tijdelijk leasen van een auto? Bij Broekhuis Volvo staat persoonlijke service voorop.
Volvo APK

Profiteer van levenslange garantie

Als enige automerk ter wereld (!) ontvangt u van Volvo levenslange garantie* op originele Volvo onderdelen. Zo betaalt u nooit dubbel voor dezelfde reparatie. De garantie geldt vanaf de montage en dekt alle materiaal- en montagefouten zolang u de Volvo in uw bezit heeft, ongeacht kilometerstand en bouwjaar.

*Voorwaarden: de garantie geldt uitsluitend op montage en vervanging van originele Volvo onderdelen die gemonteerd zijn bij de officiële Volvo dealer en zolang u de Volvo in bezit heeft. De garantie is niet overdraagbaar. Uitgezonderd: slijtagegevoelige onderdelen zoals banden, ruitenwissers, bougies, filters, lagers en de accu. Het is alleen mogelijk aanspraak te maken op deze regeling indien deze na 01-06-2020 gemonteerd zijn.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1