Als officiële Alfa Romeo dealer is Broekhuis dé specialist op het gebied van onderhoud en reparatie. Daarom kunt u bij ons terecht voor elk type onderhoud en reparatie van uw Alfa Romeo. Dagelijks werken wij hard aan ons motto ‘alles voor een enthousiaste klant’ door te investeren in de toekomst. Zo kunnen wij u niet alleen vandaag maar ook morgen onbezorgde mobiliteit bieden.

Alfa Romeo APK

Om uw verkeersveiligheid te bevorderen bent u verplicht uw auto vanaf vier jaar oud (diesel/gas modellen vanaf drie jaar oud) jaarlijks te laten keuren tijdens de Algemene Periodieke Keuring (APK). Wij kunnen uw auto keuren voor slechts € 30,-, inclusief de viergastest of roetmening. Combineert u APK met periodiek onderhoud? Dan is de APK zelfs gratis (excl. wettelijke afmeldkosten à € 4,35).

Onderhoud & Reparatie Alfa Romeo

Zorgvuldig onderhoud en reparatie is essentieel voor de veiligheid, het comfort en het waardebehoud van uw Alfa Romeo. Onze gespecialiseerde technici voeren elk soort onderhoud en reparatie uit, enkel wanneer dit echt nodig is. Transparantie, dat is wat wij beloven als u naar onze werkplaats komt. Daarnaast kunt u rekenen op snelle, vakkundige en trefzekere service, doordat onze technici merk-specialistisch opgeleid zijn en de werkzaamheden uitvoeren met specialistische apparatuur. Zo blijft uw Alfa Romeo volgens fabrieksvoorschrift onderhouden, wat u lagere kosten en een hogere restwaarde oplevert.

Alfa Romeo onderhoud
WEPP Producten

Kies voor onderhoud met WEPP producten

Kies voor onderhoud inclusief WEPP producten en houdt uw auto langer in topconditie. WEPP producten verbeteren de prestaties van uw auto, loopt de motor rustiger, is het verbruik lager en zijn de uitlaatgassen schoner.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1