Kies voor WEPP producten tijdens onderhoud

 Uw auto heeft veel te verduren; weersomstandigheden, filerijden en langere onderhoudsintervallen hebben invloed op de conditie van uw auto. Ook uw rijstijl en de leeftijd van de auto kunnen invloed uitoefenen. Daarom is goed onderhoud noodzakelijk, en het gebruik van de juiste en levensverlengende producten misschien nog wel noodzakelijker. Daarom kunt u bij ons in de werkplaats kiezen voor het gebruik van WEPP.
 

WEPP reinigt en beschermt specifieke auto-onderdelen

 WEPP biedt een keur aan effectieve onderhoudsproducten die zorgen voor de intensieve reiniging en bescherming van specifieke autocomponenten. Ter voorbeeld: deze producten passen wij toe tijdens het onderhoud, om dezelfde reden dat u uw tanden poetst. Uw tanden blijven mooi schoon, maar blijven ook langer in topconditie. Met de WEPP producten onderhouden wij specifieke onderdelen zodat uw auto in zijn geheel langer in topconditie blijft.
 

Voordelen van WEPP

 Van motor tot airco, filters, injectoren en verstuivers; met de WEPP producten verbeteren de prestaties van uw auto, loopt de motor rustiger, is het verbruik lager en zijn de uitlaatgassen schoner. Daarbij voorkomt u langere tijd storingen en reparaties dankzij de beschermende werking.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1