Onbezorgd en veilig rijplezier

Als officieel Fiat Professional bedrijfswagendealer biedt Broekhuis Fiat u graag een reeks nuttige checks voor onbezorgd en veilig rijplezier met uw Fiat bedrijfswagen. Van de Zomercheck en Wintercheck tot de Airco Check en meer; het team van Broekhuis Fiat staat voor u klaar om uw Fiat bedrijfswagen regelmatig te controleren!

Zomercheck en Wintercheck

Elk seizoen moet uw Fiat bedrijfswagen betrouwbaar zijn werk blijven doen. Daarom kunt u gebruikmaken van onze nuttige Zomer- en Wintercheck. We controleren uw bedrijfswagen, bus of bestelauto van Fiat Professional hierbij op 36 vitale punten, waaronder de accu, ruitenwissers, vloeistoffen, remmen, verlichting en airconditioning. Is er eventueel reparatie of vervanging van onderdelen nodig? Dan stemmen we dit uiteraard met u af.

Winterbanden
Fiat airco

Airco Check

In de steeds warmere Nederlandse zomers, is een goed werkende airco in uw Fiat bedrijfswagen belangrijker dan ooit. Met de Airco Check controleren we de werking en koeltemperatuur van uw airco zorgvuldig. Ook voeren we een visuele controle van de leidingen voor u uit. Zo weet u precies in welke conditie uw airco verkeert en houdt u zelfs in de heetste zomers het hoofd koel in uw Fiat bedrijfswagen.

Broekhuis Airco Service

Wilt u extra aandacht voor de airco van uw Fiat bedrijfswagen? Kies dan voor de Broekhuis Airco Service. Tijdens deze service sluiten de technici het aircosysteem aan op speciale airco-apparatuur, waarmee het systeem leeggehaald wordt en daarna opnieuw gevuld wordt met de juiste hoeveelheid aircogas en smeermiddelen. Daarnaast voeren onze technici een effectieve geurbehandeling uit voor het ventilatiesysteem én het interieur van uw Fiat bedrijfswagen.

Hoe kunnen wij u helpen met de airco van uw bedrijfswagen? Maak een afspraak bij ons in de werkplaats!

Ruitenwisser Check

Goed werkende ruitenwissers zijn onmisbaar voor iedere bedrijfswagen. Twijfelt u of de ruitenwissers van uw Fiat bedrijfswagen of bestelauto nog wel optimaal werken? Laat dit dan gratis door ons controleren. Blijkt dat uw ruitenwissers niet meer 100% zijn? Dan kunnen we ze in overleg met u gelijk vervangen, tegen een scherpe prijs.

Ruitenwissers

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Fiat bedrijfswagen? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Fiat-dealer vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1