Laat uw Fiat bedrijfswagen volgens fabrieksinstructies onderhouden

Op elke nieuwe Fiat bedrijfswagen zit een uitgebreide fabrieksgarantie van 2 jaar. Deze geldt ongeacht de kilometerstand van uw Fiat bedrijfswagen of bestelauto. Het enige dat u voor uw garantie hoeft te doen, is uw Fiat bedrijfswagen volgens fabrieksinstructies laten onderhouden. Als officieel Fiat Professional bedrijfswagendealer bent u daarvoor bij ons aan het goede adres!

Auto poetsen

Waar bestaat de garantie op uw Fiat Professional-bedrijfswagen uit?

De uitgebreide fabrieksgarantie is gekoppeld aan uw Fiat bedrijfswagen en is via het service- en garantieboekje overdraagbaar aan een eventuele volgende eigenaar. De garantie bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 2 jaar volledige fabrieksgarantie
  • 3 jaar lakgarantie
  • 8 jaar garantie tegen doorroesten van de carrosserie

Verlengde garantie

Wilt u de 2 jaar fabrieksgarantie op nieuwe Fiat bedrijfswagens verlengen? Dan kunt u kiezen voor Fiat Professional Extra Garantie. U heeft dan tot wel 7 jaar lang volledige fabrieksgarantie. Dit betekent 7 jaar lang kosteloze reparatie van defecten en gebreken, inclusief pech- en mobiliteitshulp in heel Europa, zonder eigen risico. 

 

Pech
Fiat Ducato

Mobiliteitsgarantie

Bij elke nieuwe of gebruikte Fiat bedrijfswagen hoort een mobiliteitsgarantie in de vorm van pechhulpservice gedurende de looptijd van de fabrieksgarantie. Deze kosteloze mobiliteitsservice geeft recht op uitgebreide hulp bij pech onderweg in heel Europa (zie de voorwaarden voor meer details). Wilt u ook daarna verzekerd blijven van pechhulp? Laat dan uw Fiat bedrijfswagen door ons APK-keuren voor een verlenging van de pechhulp voor 12 maanden. Als bewijs ontvangt u na de keuring een Fiat Pro Pas bij besteding van € 64,50 (exclusief BTW en afmeldkosten).

Meer weten?

Heeft u vragen over de garantie op uw Fiat bedrijfswagen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden tot verlenging? Neemt u dan contact op met ons. We helpen u vraag verder.

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Fiat bedrijfswagen? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Fiat Professional dealer vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1