Van navigatiesystemen tot multimediasystemen en meer 

Als het gaat om software en infotainment is er veel mogelijk voor Fiat bedrijfswagens. Van navigatiesystemen en multimediasystemen die werkelijk alles kunnen, tot radiosystemen met DAB+ kwaliteit en aansluitingen voor USB, Bluetooth of Aux-in. Vragen over de mogelijkheden? Uw Broekhuis Fiat Professional bedrijfswagendealer helpt u graag op weg!  

Fiat navigatie

Navigatie

Met een ingebouwd navigatiesysteem in uw Fiat bedrijfswagen zult u nooit de weg kwijt raken. In de meeste gevallen beschikt u over kaarten van heel Europa, met TomTom 3D Maps of draadloze CarPlay / Android Auto projectie. Heeft u een Fiat Fiorino, Doblò, Talento, Ducato of E-Ducato en meldt u zich aan voor MyFiatProfessional? Dan bent u maximaal connected met uw Fiat bedrijfswagen. Daarnaast is UConnect Infotainment te combineren met Voice Assistant spraakherkenning voor extra comfort tijdens het sturen naar uw bestemming. Vergeet ook niet zo nu en dan een kaartupdate te downloaden via TomTom.com. Dit bespaart tijd en geld tijdens het rijden op nieuwe wegen waar u anders mogelijk aan het zoeken raakt.

Radio/multimedia

De multimedia- en radiosystemen voor Fiat bedrijfswagens zijn zeer hoogwaardig en gebruiksvriendelijk. Het verbinden van uw telefoon met uw bedrijfswagen of bestelauto is vaak een standaard mogelijkheid. Op die manier kunt u altijd naar de muziek luisteren die u leuk vindt, of op een veilige manier een telefoongesprek voeren. Als u naar de radio luistert doet u dat natuurlijk het liefste zonder ruis. Een digitale radio met DAB+ techniek is daarom vaak standaard in uw Fiat bedrijfswagen. Als dat niet zo is, dan kunt u hier altijd voor kiezen.

 

Software
Jongen op telefoon

Software en updates

De software in uw Fiat bedrijfswagen zorgt ervoor dat alle aanwezige systemen goed werken. Zo is er software nodig voor bijvoorbeeld de navigatie, maar ook voor het verbinden van uw telefoon en het luisteren naar de radio. Voor deze software verschijnen geregeld updates. Deze zijn te verkrijgen via Fiat Update.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de software en infotainmentsystemen in uw Fiat bedrijfswagen? Neemt u dan contact op met uw Broekhuis Fiat Professional dealer. Waar u ook tegen aan loopt, we helpen u graag op weg. Veel informatie is ook te vinden op de website van Fiat Professional.

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Fiat bedrijfswagen? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Fiat Professional dealer vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1