This is your Fiat Moment

Dit is hét moment om uw huidige auto in te ruilen voor een gloednieuwe Fiat 500 Hybrid. Fiat biedt u namelijk bovenop een toch al aantrekkelijke inruilprijs* nog eens €1500,- extra inruilvoordeel. Mocht u liever de overstap maken naar één van onze andere modellen uit de 500 familie (500X of de elektrische 500) dan kunt u eveneens profiteren van de €1500,- extra inruilvoordeel.
This is your Fiat Moment.....Ontdek onze meest iconische stadsauto opnieuw in de Fiat 500 Hybrid. Net zo stijlvol als u van ons gewend bent maar dankzij de hybridetechnologie worden de Fiat 500 en 500 cabrio niet enkel efficiënter met een lagere CO₂-uitstoot en dus ook een lager brandstofverbruik maar bieden ze ook een meer verfijnd en ontspannen rijgevoel. Daarnaast zorgt het ook voor een zachtere en snellere motorherstart in de Start&Stop-fase. Het regenereert energie tijdens het uitrollen en het remmen, zodat u zorgeloos kan rijden in en buiten de stad, met ecologische en economische voordelen.

Meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op via de chat, WhatsApp of onderstaand formulier. We staan graag voor u klaar!
De heer / mevrouw

Wettelijke kennisgeving
Foto's kunnen afwijken van de werkelijkheid en de uitrusting is op basis van beschikbaarheid. De elektrische 500 Action uitvoering is uitgesloten van de actie. Getoonde prijzen zijn inclusief btw, bpm en rijklaarmaakkosten. Inruilprijs is gebaseerd op Autotelex inruilwaarde. De dealer zal de definitieve inruilwaarde bepalen de hand van een taxatierapport. Actieperiode is van 7 juli t/m 30 september 2022. Aanbod voorbehouden voor kopende particuliere klanten. De acties zijn niet geldig in combinatie met andere acties en niet inwisselbaar tegen contanten. De getoonde prijzen, afbeeldingen en specificaties kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1