Rijd in een nieuwe Fiat voor een vast bedrag per maand

Het Italiaanse merk Fiat staat bekend om haar sportieve uitstraling met oog voor design. Dankzij het private leasen van een Fiat kunt u zonder eenmalige grote uitgave genieten van deze prettige auto’s. Voor een vast all-in bedrag per maand rijdt u bijvoorbeeld in de nieuwste Fiat 500. U heeft geen omkijken meer naar zaken als onderhoud, reparatie en verzekeringen. Die zitten namelijk bij het maandbedrag inbegrepen.

Een selectie uit ons Fiat aanbod

Fiat 500

Fiat 500 private lease

Fiat 500E 3+1

Fiat 500E 3+1 private lease

Fiat Panda

Fiat Panda private lease

Fiat 500E Berlina

Fiat 500E Berlina private lease

Waarom een Fiat private leasen?

Een Fiat heeft een rijke historie en is groot geworden met kleine auto’s. In 1899 bundelde een groep vooraanstaande ondernemers uit Turijn zijn krachten om zo het Italiaanse merk Fiat op te richten. Fiat bestaat al ruim 100 jaar en wordt gekenmerkt door Italiaans design en geraffineerde belijning die in ieder Fiat model terug te vinden is. Wanneer u kiest voor het private leasen van een Fiat, bent u bij Broekhuis Lease aan het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar een Fiat 500 of een Panda: bij ons bent u aan het juiste adres.

 Een splinternieuwe Fiat

 Vaste all-in prijs per maand

 Onbezorgd de weg op

 Geen onderhouds- of reparatiekosten

 Alleen nog tanken of opladen

Hoe werkt het private leasen van een Fiat?

De voordelen van private leasen bij Broekhuis Lease

Broekhuis Lease beschikt over het Private Lease Keurmerk. Dit betekent dat u nooit voor voor verrassingen komt te staan als u een private lease contract bij ons afsluit. Het Private Lease Keurmerk beschikt over vijf zekerheden, deze zijn:

  • Eerlijke voorwaarden
  • Compleet product
  • Bescherming tegen hoge financiële lasten
  • 14 dagen bedenktijd
  • Zekerheid bij klachten

Hoe werkt het aanvragen van een private lease contract?

Met private lease kiest u voor onbezorgd rijden in een nieuwe Fiat. Maar hoe kunt u zelf uw nieuwe auto samenstellen? En hoe vraagt u een private leasecontract aan? We leggen het graag uit.

Allereerst zoekt u de Fiat die u wilt private leasen. Wordt dit bijvoorbeeld de Fiat 500, de Panda of de elektrische 500E 3+1? Dan stelt u deze volledig naar wens samen in onze private lease calculator. Hierin bepaalt u onder andere de looptijd van het contract en het aantal kilometers dat u verwacht gemiddeld per jaar te rijden. Ook kiest u de kleur van de auto, de extra opties die u wilt of u gebruik wilt maken van het Broekhuis Zeker Pakket. Al deze zaken beïnvloeden het maandtarief. Bij elke aanpassing verandert het maandtarief.

Aanvraag indienen en offerte ontvangen

Heeft u de Fiat volledig naar wens samengesteld? Dien dan uw private lease-aanvraag online in! Onze specialisten gaan dan direct aan de slag om een vrijblijvende offerte op te maken. Ook zullen zij naar uw persoonlijke situatie kijken. Uw financiële situatie wordt beoordeeld aan de hand van bijvoorbeeld openstaande schulden (BKR) of achterstallige betalingen.

Is alles in orde? Dan kunt u samen met uw leaseadviseur de laatste zaken afstemmen, zoals de dealervestiging kiezen waar uw nieuwe Fiat straks opgehaald kan worden. Dan rest alleen nog het ondertekenen van de leaseovereenkomst en daarna bent u verzekerd van onbezorgd rijplezier voor de komende periode!

Fiat private lease occasion

Private lease een Fiat occasion

Wist u dat u ook jonggebruikte Fiat-modellen kunt private leasen? Dit scheelt in het maandbedrag. Omdat wij deze op voorraad hebben, rijdt u de auto al binnen twee weken.

Fiat private lease aanbod

Bekijk ons actuele aanbod

U kent vast de Fiat 500 wel, maar wist u dat er nog allerlei varianten zijn? Bent u benieuwd naar de modellen die we u kunnen bieden?

Fiat private lease

Twijfelt u nog?

Weet u nog niet zeker of private lease iets voor u is? Geen probleem! Wij vertellen er graag meer over. Alle uitleg vindt u hier.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1