Tweedehands Fiat kopen bij Broekhuis

Een Fiat heeft een rijke historie en is groot geworden met kleine auto’s. Zoekt u een Fiat occasion dan moet u bij Broekhuis Fiat zijn. Onze voorraad Fiat occasions is groot waardoor u altijd zeker weet dat er een voor u bij staat. Wilt u de zekerheid dat uw tweedehands Fiat is gecheckt door ervaren monteurs? Kies dan voor een Fiat occasion van Broekhuis. Benieuwd of dé Fiat occasion voor u tussen onze ruime voorraad tweedehands Fiat’s staat? Bekijk dan snel onze voorraad.

Uw officiële Fiat dealer

In 1899 bundelde een groep vooraanstaande ondernemers uit Turijn zijn krachten om zo het Italiaanse merk Fiat op te zetten. In 2019 bestaat Fiat alweer 120 jaar en kenmerkt het merk Fiat zich door Italiaanse design en geraffineerde belijning die in ieder Fiat model terug te vinden is. Zoals eerder aangegeven is Fiat groot geworden met kleine auto’s. Dit is ook nog steeds terug te zien in het modellengamma. Denk bijvoorbeeld aan de Panda, de 500 en de Punto. Ook heeft Fiat een aantal compacte middenklasse auto’s zoals de Fiat Tipo, 500X en 500L.

Waarom kiezen voor een officiële Fiat dealer

Nu vraagt u zich wellicht af waarom zou ik kiezen voor een officiële Fiat dealer? Het antwoord is simpel, wanneer u een tweedehands Fiat koopt, weet u zeker dat de auto betrouwbaar is, de onderhoudshistorie bekend is en dat er geen gebreken zijn. U heeft bij ons  namelijk altijd garantie, gedegen advies en over het onderhoud van de tweedehands Fiat weten wij ook alles.

Fiat bedrijfswagen occasions

Ook voor een Fiat bedrijfswagen occasion bent u bij Broekhuis op de juiste plek. Iedere Fiat bedrijfswagen is super praktisch en ergonomisch ingedeeld. Een Fiat bedrijfswagen occasion is het perfecte bedrijfsmiddel om uw onderneming te laten groeien en uw plezier  in uw werk te geven. Er is een breed scala aan tweedehands Fiat bedrijfswagens. 

Broekhuis garantie op Fiat occasions

Alle occasions van Broekhuis Fiat zijn grondig geïnspecteerd. Naast deze inspectie kunt u bij de aankoop van een occasion kiezen voor diverse afleverpakketten. Hiermee geniet u van diverse voordelen zoals APK en poetsservice. 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1