Het beste voor het milieu én uw bedrijf

Ford heeft een gevarieerd aanbod aan elektrische bedrijfswagens. Zo zijn er meerdere modellen Ford-bedrijfswagens verkrijgbaar als plug-in hybride (PHEV), terwijl in 2022 de volledig elektrische e-Transit op de markt komt. Met de hybride bedrijfswagens van Ford rijdt u deels elektrisch en dus milieuvriendelijker, en met de e-Transit is dure brandstof helemaal verleden tijd. Opladen doet u bij kantoor, thuis of onderweg.

Ford e-Transit interieur

Fiscale voordelen en subsidies voor ondernemers met een volledig elektrische e-Transit

Kiest u in 2022 voor een elektrische Ford e-Transit, dan is dat beter voor het milieu én uw bedrijf. Een elektrische bestelauto, bus of bedrijfswagen is een duurzaam visitekaartje, terwijl u profiteert van diverse subsidies en fiscale regelingen. Zo zijn elektrische voertuigen vrijgesteld van BPM en betaalt u tot 2025 geen wegenbelasting. Ook is er een milieu-investeringsaftrek en is versnelde afschrijving mogelijk. Verder is de fiscale bijtelling aanzienlijk lager bij privé gebruik van uw elektrische bedrijfswagen van Ford.*  

Ford e-Transit: tot 317 kilometer rijbereik

De nieuwe Ford e-Transit beschikt over een accupakket van 67 kWh, dat zorgt voor een rijbereik van 317 kilometer (WLTP). De maximale laadruimte van de e-Transit bedraagt 15,1 m3, in combinatie met een maximaal laadvermogen (zonder passagiers) van 1616 kilogram. De e-Transit is optioneel leverbaar met Pro Power Onboard, waarmee gereedschap en andere apparatuur is aan te sluiten op een 2,3 kW/230-voltaansluiting. De e-Transit zal verkrijgbaar zijn in twee hoogte- en drie lengtevarianten. Kortom, de keus is geheel aan u.

Plug-in hybride Ford-bedrijfswagens

Ford heeft meerdere plug-in hybride bedrijfswagens in zijn aanbod: de Transit Tourneo PHEV en Transit Custom PHEV. Met een PHEV (plug-in hybride vehicle) bedrijfswagen is het mogelijk om tot ongeveer 50 kilometer volledig elektrisch te rijden. Daarna neemt de conventionele brandstofmotor het automatisch over. Het opladen van de accu van een hybride Ford-bedrijfswagen kan zowel via het stopcontact als tijdens het rijden. Ook plug-in hybride bedrijfswagens bieden duidelijke voordelen: ze zijn zuiniger en dus milieuvriendelijker, u krijgt 50% korting op de motorrijtuigenbelasting* en u bent welkom in milieuzones wanneer u volledig elektrisch rijdt op de accu.

Laadoplossingen op maat

Als u in de toekomst een volledig elektrische Ford e-Transit gaat rijden, dan staat u voor de vraag voor welke laadoplossing u kiest. Een laadpaal of een wallbox; een 1-fase of een 3-fase aansluiting: waar doet u goed aan? Bij Broekhuis bent u verzekerd van een laadoplossing op maat. Wij helpen u met helder advies en een professionele installatie van zakelijke laadvoorzieningen. Ook voor particuliere thuisladers kunt u bij ons terecht. Wij werken sinds 2019 samen met 50five e-mobility (voorheen Groenopladen), dat zorgt voor een veilige installatie. Heeft u een laadpas nodig? Ook die kunnen wij voor u leveren. Onze serviceadviseurs vertellen u graag meer!

Ford e-Transit laden

Meer informatie

Wilt u meer weten over de nieuwe Ford e-Transit of over de bestaande hybride modellen van Ford? Uw Broekhuis Ford Bedrijfswagen agent staat u graag te woord en beantwoordt al uw vragen.
 
*Subsidies en fiscale regelingen kunnen veranderen. Wij informeren u graag over alle actuele mogelijkheden.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1