De elektrische bedrijfswagens van Ford

In de wereld van bedrijfswagens is Ford een grote naam. Samen met Volkswagen domineert Ford al vele jaren de verkoop van bedrijfswagens in Europa. Ook nu de wereld overschakelt op elektrisch is Ford razend populair. Door de geavanceerde technologie en ruimte die de elektrische Ford bedrijfswagens te bieden hebben, zijn ze voorzien van alles wat een moderne ondernemer nodig heeft. 

Genoeg keuze voor de ultieme match

Met de introductie van de nieuwe Ford E-Transit Courier is het doel om voor te blijven op de concurrentie. Op het gebied van laadruimte, accu en veiligheid blinkt deze bedrijfsauto echt uit. Naast deze bedrijfsauto heeft het Amerikaanse automerk nog twee volledig elektrische bedrijfsbussen. Na het gigantische succes van de Transit Custom is deze bus nu ook volledig elektrisch verkrijgbaar als de E-Transit Custom. Voor wie nog meer ruimte nodig heeft, is er de E-Transit. Met 15,1 kubieke meter laadruimte is dit de grootste elektrische bedrijfswagen van Ford.

Veiligheid heeft prioriteit bij Ford, en dat blijkt: de nieuwe E-Transit Courier is de eerste bedrijfsauto die een fenomenale score van 93% heeft behaald bij Euro NCAP. Hiermee is het de enige bedrijfswagen in 2023 die de Platinum beoordeling heeft gekregen.

Elektrische Ford bedrijfswagens

Hoge doelstellingen voor de toekomst met elektrische Ford bedrijfswagens

Ford is flink aan het elektrificeren binnen het merk. De bedrijfswagens zijn nu ook nog in diesel- en benzinevarianten verkrijgbaar, maar in 2035 wil Ford alleen nog maar emissievrije voertuigen produceren. Het merk werkt aan het steeds verder en beter ontwikkelen van elektrische bedrijfswagens, zodat ze in de toekomst een nog grotere actieradius hebben en nog comfortabeler rijden.

Elektrische Ford bedrijfswagens

Laadoplossingen op maat

Als u er voor kiest om een elektrische Ford bedrijfswagen te gaan rijden, zult u ook voor een laadoplossing moeten kiezen. Dit kan best een uitdaging zijn. Onze mensen staan voor u klaar om samen met u een laadoplossing op maat te vinden. We helpen u met helder advies en professionele installatie. Heeft u een laadpas nodig? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de elektrische bedrijfswagens van Ford? Heeft u vragen over bestellen en levertijden? Uw Broekhuis Ford Bedrijfswagen dealer staat u graag te woord en beantwoordt al uw vragen.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1