Ford Lente Inspectie

Ford Lente Inspectie

Na een natte en koude winter is een inspectie van uw Ford bedrijfswagen geen overbodige luxe. Laat daarom een Ford Lente Inspectie doen door onze Ford specialisten. Ze controleren uw bedrijfswagen, bestelauto of bus op 16 vitale punten, zoals de accu, remmen en verlichting. Ook hebt u dan de zekerheid van een schone airco en verse filters. Voor slechts € 29,- lopen wij uw Ford bedrijfswagen zorgvuldig na. Een prettig idee na iedere winter!

 

 

Zomercheck & Wintercheck

Gaat u met uw Ford bedrijfswagen op zomervakantie of wintersport en maakt u veel kilometers? Maak dan gebruik van onze Ford Zomer- of Wintercheck. We controleren uw bedrijfswagen, bus of bestelauto van Ford hierbij op alle vitale punten, zoals remblokken, V-snaren, koelsysteem, accu, trekhaakaansluiting, bandenspanning, vloeistofniveau en oliepeil. Is er eventueel reparatie of vervanging van onderdelen nodig? Dan stemmen we dit uiteraard met u af.

 

Olie checken

Broekhuis Jaarbeurt voor Ford bedrijfswagens van 3 jaar en ouder

Is uw Ford bedrijfswagen 3 jaar of ouder en rijdt u minder dan 20.000 kilometer per jaar? Dan heeft Broekhuis Ford speciaal voor u de Broekhuis Jaarbeurt. Hierbij controleren we uw bedrijfswagen, bus of bestelauto van Ford op meer dan 30 punten en doen we zo nodig ook een APK-keuring. Zo bent u verzekerd van het juiste jaarlijkse onderhoud en een jaar lang onbezorgd rijplezier. De scherp geprijsde Broekhuis Jaarbeurt voor bedrijfswagens is er vanaf € 249,-. Een overzicht van alle inspectiepunten vindt u hier.

Inclusief bij een Broekhuis Jaarbeurt: de Broekhuis Plus Pas

Laat u een Broekhuis Jaarbeurt uitvoeren voor uw Ford bedrijfswagen? Dan ontvangt u ook de Broekhuis Plus Pas. Deze biedt gratis:

  • Bandenreparatie
  • Pechhulp in Nederland
  • Zomer- en Wintercheck
  • Reparatie van sterren in de voorruit
  • Bijvullen van vloeistoffen
  • 10% korting op originele accessoires van Ford

Ook heeft u recht op het gratis vervangen van lampjes (met uitzondering van Xenon en LED), tot een bedrag van € 25,-. Kost een lampje meer dan € 25,-, dan ontvangt u dit bedrag als korting. Volop voordeel voor uw Ford bedrijfswagen dus!

Broekhuis Airco Service

Wilt u extra aandacht voor de airco van uw Ford bedrijfswagen? Kies dan voor de Broekhuis Airco Service. Tijdens deze service sluiten de technici het aircosysteem aan op speciale airco-apparatuur, waarmee het systeem leeggehaald wordt en daarna opnieuw gevuld wordt met de juiste hoeveelheid aircogas en smeermiddelen. Daarnaast voeren onze technici een effectieve geurbehandeling uit voor het ventilatiesysteem én het interieur van uw Ford bedrijfswagen.

Hoe kunnen wij u helpen met de airco van uw bedrijfswagen? Maak een afspraak bij ons in de werkplaats!

Airco check

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Ford bedrijfswagen? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Ford agent vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1