De nieuwe Ford Ranger PHEV

Met toonaangevend laadvermogen en trekgewicht, en de capaciteit om emissieloos te rijden wanneer dat nodig is, is de Ford Ranger PHEV nu nóg beter dan ooit en blijft hij de beste keuze in Europa.

Plug-in Hybrid

De eerste Plug-in Hybrid pick-up in Europa biedt ongeëvenaarde prestaties en verbeterde efficiëntie. De Ranger PHEV integreert naadloos een 2,3-liter EcoBoost-motor, een 11,8 kWh accu en een 75 kW elektromotor. Met verschillende EV-rijmodi kunt u kiezen tussen rijden op benzine, elektrisch of een combinatie van beide. Het elektrische rijbereik van ongeveer 40 km maakt de Ranger PHEV ideaal voor lokaal emissievrij transport.

Pro Power Onboard 

Met Pro Power Onboard beschikt u over een ingebouwde mobiele stroombron, beschikbaar als opties van 2,3 kW (10 ampère) of 6,9 kW (30 ampère). Dit geeft u de mogelijkheid om batterijen op te laden, elektrische gereedschappen van stroom te voorzien, of zelfs apparaten zoals een luchtcompressor rechtstreeks vanuit de laadbak te gebruiken.

Connectiviteit en technologie 

De Ranger PHEV is voorzien van een scala aan geavanceerde technologische functies. Variërend van verbeterde spraakbesturing, navigatie en naadloze smartphone-connectiviteit dankzij Ford SYNC 4, tot draadloos opladen van apparaten aan boord. Bovendien biedt hij een breed scala aan rijhulpfuncties, waaronder intelligente Adaptive Cruise Control met rijbaanassistentie.

De Ford Ranger PHEV

Highlights Ford Ranger PHEV:

  • Bruto laadvermogen: 1.000 kg
  • Maximaal trekgewicht: 3.500 kg
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1