Uitgebreide fabrieksgarantie 

Op elke nieuwe Ford-bedrijfswagen zit een uitgebreide fabrieksgarantie van 2 jaar. Deze geldt ongeacht de kilometerstand van uw Ford-bedrijfswagen of bestelauto. Het enige dat u voor uw garantie hoeft te doen, is uw Ford bedrijfswagen volgens fabrieksinstructies door ons laten onderhouden. Als officieel Ford bedrijfswagenagent bent u daarvoor bij ons aan het goede adres!

Olie checken

Waar bestaat de garantie op uw Ford bedrijfswagen uit?

De uitgebreide fabrieksgarantie is gekoppeld aan uw Ford bedrijfswagen en is via het service- en garantieboekje overdraagbaar aan een eventuele volgende eigenaar. De basisgarantie van Ford is standaard twee jaar geldig en kunt u ook nog verlengen. Is er iets met uw Ford bedrijfswagen dat onder de garantie valt? Dan kunt u rekenen op reparatie volgens de strengste kwaliteitseisen.

Verlengde garantie

Wilt u de 2 jaar fabrieksgarantie op nieuwe Ford bedrijfswagens verlengen? Dan kunt u voor het einde daarvan een Ford Protect Verlengde Garantie Verzekering afsluiten. U bepaalt zelf voor hoe lang (fabrieksgarantie + 1, 2 of 3 jaar). Bovendien kunt u kiezen tussen verschillende kilometrages per jaar. Wilt u gebruik maken van de Ford Protect Verlengde Garantie Verzekering, dan moet u uw Ford-bedrijfswagen, bestelauto of bus volgens fabrieksinstructies laten onderhouden. Voor een overzicht van de voorwaarden van de Ford Protect Verlengde Garantieverzekering, klik hier.

Mobiliteitsgarantie

Bij elke nieuwe Ford bedrijfswagen hoort een mobiliteitsgarantie in de vorm van gratis Ford Assistance. Deze kosteloze mobiliteitsservice geeft recht op uitgebreide hulp bij pech onderweg in Europa. Ford Assistance is geldig vanaf de datum van de eerste registratie tot aan de eerste onderhoudsbeurt of maximaal 12 maanden. Wilt u ook daarna verzekerd blijven van pechhulp? Laat dan uw Ford bedrijfswagen door ons onderhouden voor gratis Ford Assistance Gold, waarmee u eveneens recht heeft op pechhulp in Europa.

Ford pechhulp

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Ford bedrijfswagen? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Ford agent vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1