Ford Garantie (Basis)

Elke nieuwe Ford heeft een standaard fabrieksgarantie van twee jaar op fabrieks- en/of materiaalfouten, ongeacht de gereden kilometers. Deze uitgebreide garantie dekt alle reparaties, uitgezonderd de reparaties op onderdelen die door slijtage zijn aangetast. Wanneer er dus wat aan u Ford is weet u zeker dat alle reparaties uitgevoerd worden volgens de hoogste normen. Het is zelfs zo dat wanneer u tussentijds de auto verkoopt dat deze garantie overdraagbaar is. Het is daarnaast belangrijk om te weten dat u alleen in aanmerking komt voor deze garantie als u Ford is onderhouden volgens de Ford onderhoudsrichtlijnen.

Ford Protect Verlengde Garantieverzekering

Wilt u na twee jaar nog steeds dezelfde voordelen en zonder zorgen op pad gaan dan heeft Ford de mogelijkheid om uw garantie te verlengen met de Ford Protect Verlengde Garantieverzekering. Bij deze verzekering heeft u de mogelijkheid om te verlengen voor twee, drie of vijf jaar of tot 200.000 km. Daarmee is Ford Protect de perfecte bescherming tegen onvoorziene reparatiekosten.  Meer informatie over Ford Protect (verlengde garantie).

De Voordelen van de Ford basis en de Ford Protect Verlengde garantieverzekering

  • Onderdelengarantie: Bij het uitvoeren van de garantiereparaties door Ford wordt alleen gebruik gemaakt van officiële reserveonderdelen.
  • Lakgarantie: Voor de eerste twee jaar is de kwaliteit van de lak gegarandeerd
  • Perforatiegarantie: Afhankelijk van het model is uw Ford beschermd tegen doorroesten van binnenuit tot twaalf jaar. Om zowel de lak- als de perforatiegarantie te behouden is het van belang om regelmatig langs te gaan om dit te controleren, dit kan gelijk met bijvoorbeeld de reguliere servicebezoeken.
  • ​​Hulp onderweg: Ford Assistance
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1