Een nieuwe Ford private leasen voor een vast all-in maandbedrag

Wilt u een nieuwe Ford rijden zonder uw spaargeld aan te breken? Dat kan met het private leasen van een Ford bij Broekhuis Lease! U rijdt een gloednieuwe Ford tegen een vast all-in maandbedrag, waarbij kosten voor onderhoud, reparatie, verzekeringen en belastingen inbegrepen zijn! U hoeft alleen nog maar te tanken of laden.

Een greep uit onze Ford modellen

Ford Fiesta

Ford Fiesta private lease

Ford Puma

Ford Puma private lease

Ford Mustang Mach-e

Ford Mustang Mach-e private lease

Ford Focus

Ford Focus private lease

Ford Kuga

Ford Kuga private lease

Ford Focus Wagon

Ford Focus Wagon private lease

Waarom een Ford private leasen?

Een Ford staat bekend om zijn prettige rijeigenschappen en vernieuwende looks. De nieuwe modellen zijn dan ook scherper, sportiever, krachtiger én innovatiever dan ooit! Wilt u zorgeloos rijden in een splinternieuwe Ford? Kies dan voor Ford private lease! Waarom? We zetten een aantal voordelen op een rij:

 Een nieuwe Ford rijden

Geen variabele kosten zoals onderhoud, reparatie, pechhulp, verzekering en belasting

Een vast all-in maandtarief

U betaalt alleen nog voor het tanken of laden

Geen grote investering

Broekhuis Lease draagt het officiële Keurmerk Private Lease

Hoe werkt het private leasen van een Ford?

Hoe werkt het private leasen van een Ford?

Met Ford private lease kiest u voor onbezorgd rijplezier in een nieuwe Ford! Maar hoe werkt het private leasen dan? We leggen het u uit.

Allereerst zoekt u de Ford uit die u wilt private leasen; wordt dit de Ford Fiesta, Ford Focus of bijvoorbeeld de Ford Kuga PHEV? Dan stelt u in onze online calculator het maandbedrag samen door de looptijd van het contract te bepalen en het aantal kilometers dat u wilt rijden per maand. Kiest u daarnaast nog voor een andere kleur auto, extra opties en het Broekhuis Zeker Pakket? Dan heeft dit invloed op het maandbedrag.

Heeft u de Ford naar wens samengesteld? Dan gaan onze adviseurs voor u aan de slag om een vrijblijvende offerte voor u op te maken. Daarna zullen zij naar uw persoonlijke situatie kijken; uw financiële situatie wordt beoordeeld aan de hand van bijvoorbeeld openstaande schulden (BKR) of achterstallige betalingen.

Is alles in orde? Dan kunt u samen met de lease adviseur de leaseovereenkomst ondertekenen, waarna u binnen no-time met uw nieuwe Ford bij één van onze vestigingen wegrijdt!

Ford private lease aanbod

Ontdek het ruime aanbod

Private lease de Ford Fiesta, Ford Kuga (PHEV) of Ford Puma tegen een all-in maandtarief en begin met onbezorgd genieten van uw auto.

Ford private lease occasion

Ford private lease occasion

Wist u ook dat u een jong gebruikte Ford kunt private leasen? Hiermee rijdt u al binnen 2 weken tegen een extra scherp all-in maandtarief!

Ford private lease

Meer weten over private lease?

Weet u nog niet of private lease bij u past? We helpen u graag! Op onze private lease oriëntatiepagina vindt u meer info over private lease!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1