Tweedehands Ford kopen bij Broekhuis

Een Ford staat bekend om zijn prettige rijeigenschappen. Zoekt u een Ford occasion? Broekhuis heeft een groot aantal Ford occasions op voorraad (auto's en bedrijfswagens). Wilt u de zekerheid dat uw tweedehands Ford gecontroleerd is door onze vakspecialisten voordat u tot aankoop overgaat? Kies dan voor een Ford occasion van Broekhuis. 

Ford A1 occasions

Op zoek naar een betrouwbare Ford occasion met optimale zekerheden? Kies dan voor een Ford A1 occasion. Met een Ford A1 occasion heeft u 6 maanden garantie en weet u zeker dat de Ford occasion zowel optisch als technisch perfect is. Mocht de Ford niet helemaal naar wens zijn, heeft u de mogelijkheid om uw Ford binnen 14 dagen (1.000 km) om te ruilen.

Personenauto's

Bent u op zoek naar een occasion waarmee u zorgeloos van A naar B kunt? Broekhuis Ford beschikt over een groot aanbod Ford occasions.
 

Bedrijfswagens

Een bedrijfswagen is eigenlijk uw rijdende kantoor. Het is dus erg belangrijk dat deze aan al uw wensen voldoet. Broekhuis Ford heeft een ruim aanbod Ford bedrijfswagen occasions.
 

Garanties

Broekhuis afleverservice of Ford A-1 garantie? Bij Broekhuis Ford kunt u uw gebruikte Ford met verschillende garantie pakketten aanschaffen. 
 

Ford bedrijfswagen occasions

Ook voor een Ford bedrijfswagen occasion moet u bij Broekhuis zijn. Onze bedrijfswagen adviseurs helpen u graag bij het vinden van de ideale tweedehands Ford. Wist u dat iedere Ford bedrijfswagen zo is gemaakt dat u overal perfect bij kunt en altijd ruimte genoeg heeft? Per slot van rekening is uw bedrijfswagen eigenlijk uw rijdende kantoor. 

Uw officiële Ford 

Waarom zou u moeten kiezen voor een officiële Ford agent? Het antwoord is eenvoudig. Wanneer u een tweedehands Ford koopt, weet u zeker dat de auto betrouwbaar is, de onderhoudshistorie bekend is en of er geen gebreken zijn. U heeft bij ons namelijk altijd garantie, gedegen advies en over het onderhoud van de tweedehands Ford weten wij ook alles. Alle occasions van Broekhuis Ford zijn grondig geïnspecteerd. Naast deze inspectie kunt u bij de aankoop van een occasion kiezen voor diverse afleverpakketten. Hiermee geniet u van diverse voordelen zoals APK en poetsservice.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1