Onderhoud van uw Ford

Wilt u het onderhoud van uw Ford laten onderbrengen bij een vakkundige reparateur tegen scherpe prijzen? Dan bent u bij Broekhuis aan het juiste adres. We bieden aparte onderhoudspakketten voor nieuwe auto's/bedrijfswagens en die van 5 jaar en ouder.
 

Onderhoud Ford - Nieuw

Onderhoud Ford

1) Ford Protect Service Plan

Met het Ford Protect Service Plan* of het Ford Protect Service Plan Plus** houdt u uw nieuwe Ford voordelig en zonder verrassingen in topconditie. In plaats van losse onderhoudsbeurten betaalt u vooraf één vast bedrag voor 3, 4 of zelfs 5 jaar onderhoud, inclusief bijbehorende onderdelen, vloeistof, arbeidsloon en 24/7 Ford Assistance Gold pechhulpservice in heel Europa.

 • Ford Protect Service Plan
  • 3, 4 of 5 jaar onderhoud voor een eenmalig bedrag, Inclusief bijbehorende onderdelen, vloeistoffen en arbeidsloon
  • Geen onverwachte hoge onderhoudsuitgaven
  • 24/7 Ford Assistance Gold pechhulpservice in heel Europa
  • Onderhoud door speciaal opgeleide monteurs
  • Gebruik van Ford onderdelen, wat gunstig is voor de restwaarde
  • Bescherming tegen prijsverhogingen
   * Slijtagedelen en reparaties niet inbegrepen
    
 • Ford Protect Service Plan Plus:
  • Uitbreiding van het Ford Protect Service Plan: Kiezen voor extra zekerheid
  • Vervanging van slijtage gevoelige onderdelen als remblokken, remschijven, wisserbladen etc.
   * Banden niet inbegrepen

Met het Ford Protect Service Plan weet u altijd waar u aan toe bent als het gaat om het onderhoud van uw nieuwe Ford. Vraag uw service adviseur naar een persoonlijk en passend financieel advies voor uw auto of bedrijfswagen!

Onderhoud Ford - 5 jaar of ouder

Ford Onderhoud

2) Airco Service voor slechts €125,-

Bij Broekhuis kunt u gebruik maken van de speciale Ford Motorcraft Airco Service, speciaal voor uw Ford van vijf jaar of ouder.  De airco blijft voor slechts €125,- in topconditie. Een regelmatige controle van uw airco zorgt voor een gezond klimaat en voorkomt een negatief effect op uw brandstofverbruik.
 

3) Ford Economy Service voor slechts €199,-

Met de Ford Economy Service blijft uw Ford van vijf jaar en ouder een geoliede machine voor een vast laag tarief. Wij weten hoe we uw Ford in topconditie kunnen houden, nog vele jaren nadat de fabrieksgarantie verlopen is. Profiteer daarom met de Ford Economy Service van ervaren door Ford getrainde monteurs, kwaliteitsonderdelen en transparante all-in-one prijzen.
Onze technici controleren uw Ford op 20 veiligheidspunten en vervangen de olie, het oliefilter en het luchtfilter voor slechts € 199,- (bedrijfswagens € 199,- excl. btw).

4) Ford Economy APK voor slechts €39,-

Tijdens de Ford Economy APK testen wij uw Ford op verkeersveiligheid, milieuaspecten zoals uitstoot en documentatie voor slechts € 39,- (personenauto’s en bedrijfswagens).

5) Ford Economy Reparaties

Wij bieden een breed assortiment aan vervangingen en reparaties voor een lage all-in adviesprijs zodat u vooraf weet waar u aan toe bent, speciaal voor uw Ford.

Alle leeftijden: Motorcraft Service

Deze Ford Service is er voor jonge en oude Ford’s. Zo zijn jonge auto’s de eerste jaren voorzien van een brede garantie. Zodra de auto’s vijf jaar of ouder zijn komen zij in aanmerking voor de Ford Motorcraft Service.

 • Voor slechts € 199,- wordt uw Ford personenwagen gecontroleerd op 20 veiligheidsonderdelen én vervangt onze monteur de olie, het oliefilter en het luchtfilter.
 • Voor slechts € 199,- exclusief btw controleert onze monteur uw Ford bedrijfswagen op 20 veiligheidsonderdelen en vervangt hij de olie, het oliefilter en het luchtfilter.

Met dit onderhoud voorkomt u kosten doordat de monteur op tijd eventuele slijtage kan herkennen. Naast het voorkomen van hoge kosten en het verbeteren van de rijprestaties, draagt regelmatig onderhoud bij aan een langere levensduur van uw Ford.

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Ford? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Ford-vestiging vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1