APK-keuring bij Broekhuis
Om de verkeersveiligheid te bevorderen is er naast regulier onderhoud de jaarlijks verplichte Algemene Periodiek Keuring (APK). De APK keuring is voor auto’s vanaf vier jaar oud (bij dieselmodellen drie jaar oud). Tijdens deze keuring controleren wij alle aspecten van uw auto op het gebied van veiligheid. Wist u dat een APK in combinatie met onderhoud nog voordeliger is?

Waarom een Ford APK-keuring?

Naast het feit dat een APK keuring wettelijk verplicht is, waarborgt het ook de veiligheid van u en uw medeweggebruikers. Zo houden we het samen veilig onderweg. Tijdens een APK wordt uw auto bij Broekhuis gecheckt op de belangrijkste veiligheidsaspecten. Wij controleren uw auto tijdens de keuring onder andere op de slijtage van uw banden en de staat van uw remmen. Maar ook houden wij rekening met een aantal milieuaspecten, zodat we met zijn allen bijdragen aan een gezonde leefomgeving. Wilt u meer weten over de APK? Bekijk dan de video of plan direct een APK! 

 

Beperkte kosten

Het basistarief voor de APK-keuring van uw Ford is € 39,-. Is uw Ford toe aan regulier onderhoud? Combineer de periodieke onderhoudsbeurt dan met de APK. Uw Ford is dan in één keer klaar. Bovendien is de APK dan voor een tarief van € 19,-!

Geheel gratis in combinatie met de Broekhuis Jaarbeurt!

Benieuwd wanneer uw APK verloopt?

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1