Bij Broekhuis vindt u altijd meer dan 3.500 occasions direct uit voorraad leverbaar. Broekhuis heeft een breed aanbod aan occasions die scherp geprijsd zijn. Daarnaast kunt u erop rekenen dat elke Broekhuis occasion grondig geïnspecteerd is door onze technici. We geven eerlijk en passend advies, op basis van de resultaten van onze inspectie. Ook op het gebied van onderhoud en garanties kunnen wij u aantrekkelijke pakketten bieden.

Voordeel van een occasion

Met het kopen van een occasion profiteer je van veel auto voor een lagere prijs dan die van een nieuwe auto. Wij bieden dan ook naast ons aanbod van nieuwe auto’s betrouwbare occasions. Van goedkope tweedehands auto’s tot zeer exclusieve occasions; u vindt het bij Broekhuis. In onze voorraad zijn diverse merken, modellen en uitvoeringen vertegenwoordigd.

Welke Broekhuis auto past bij u?

Waarom een Broekhuis occasion?

Al onze medewerkers werken met één motto: alles voor een enthousiaste klant. Ook wanneer u een tweedehands auto koopt bij Broekhuis kunt u rekenen op excellente service. Immers, een auto kopen moet naast noodzakelijk ook leuk en veilig zijn. Met het kopen van een occasion bij Broekhuis kunt u daarom rekenen op de volgende voordelen:

  • Vestigingen door heel Nederland
  • Ruim en divers aanbod
  • Advies op maat
  • Binnen twee weken rijden
  • Gratis taxatie/inruilvoorstel
  • Passend onderhoud & reparatie

Altijd een ruim aanbod aan merkoccasions

Naar welke tweedehands auto u ook zoekt, bij Broekhuis vinden we altijd de occasion die bij u past. Zo bent u bij Broekhuis aan het juiste adres voor een occasion van de negentien merken waarvan wij officieel dealer zijn. Naast die negentien merken bieden wij ook tweedehands auto’s aan van andere merken.

Wij zijn officieel merk dealer

Is uw occasion van één van onze merken? Dan kunnen wij u officieel onderhoud en reparatie bieden volgens fabrieksvoorschriften. Hierdoor blijft uw auto langer in topconditie en kunt u bij sommige merken zelfs aanspraak maken op verlengde pechhulp en extra garantie na de standaard fabrieksgarantie. Uiteraard kunnen wij ook uw occasion van een ander merk vakkundig onderhouden.

 

Broekhuis garanties op occasions

Wanneer u een occasion bij Broekhuis koopt, weet u zeker dat u onbezorgd op weg kunt. Onze ervaren en vakkundige technici controleren iedere occasion grondig. Zo weten wij zeker dat we altijd een goede tweedehands auto aan u verkopen. En omdat wij zeker zijn van onze zaak kunt u bij de aankoop van een occasion kiezen voor een tweetal afleverpakketten!

BOVAG occasions bij Broekhuis

Wanneer u een occasion zoekt wilt u verzekerd zijn van onbezorgd rijplezier. Bij Broekhuis bent u daarom ook aan het juiste adres voor occasions met het BOVAG keurmerk. Bij aankoop van een BOVAG occasion ontvangt BOVAG garantie, waarmee tot 6 maanden na aankoop gebreken die na aankoop zijn ontstaan kosteloos gerepareerd worden.

Met een Broekhuis occasion kunt u vol vertrouwen beginnen aan uw volgende avontuur!
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1