Peugeot occasions bij Broekhuis

Peugeot is een van de oudste automerken en werd al in 1896 opgericht in Frankrijk. Het Franse Peugeot staat bekent om zijn goede rijeigenschappen en goed uitgedachte modellenlijn. Bij Broekhuis Peugeot bent u aan het goede adres al u op zoek bent naar een Peugeot occasion. Wij hebben altijd een grote voorraad aan Peugeot occasions. Wilt u de zekerheid dat uw tweedehands Peugeot gecontroleerd is door onze monteurs voordat er een koopt? Kies dan voor een Peugeot occasion van Broekhuis. 

Uw officiële Peugeot dealer

Wellicht vraagt u zich af waarom u zou moeten kiezen voor een officiële Peugeot dealer. Het antwoord op deze vraag is heel eenvoudig. Bij de aankoop van een tweedehands Peugeot, weet u zeker dat de auto betrouwbaar is, de onderhoudshistorie bekend is en of er geen gebreken zijn. U heeft bij een merkdealer altijd garantie, gedegen advies en over de onderhoudshistorie van de tweedehands Peugeot weten wij ook alles.

Peugeot heeft een groot modellenaanbod. Zo behoren de compacte stadsauto’s; de 108 en de 208 tot de bestverkochte auto's in het compacte segment. Wanneer u op zoek bent naar een iets grotere middenklasse auto dan zijn de 308 en 508 geschikt. Daarnaast beschikt Peugeot over een aantal crossovers en MPV’s. De eerste crossover was de 2008. De MPV-lijn kenmerkt zich door de modellen 3008 en 5008 die ook een duidelijke crossoverlijn in het design hebben.
 

Peugeot bedrijfswagen occasions

Bent u op zoek naar een Peugeot bedrijfswagen occasion? Dan bent u bij Broekhuis Peugeot aan het juiste adres. Met een Peugeot bedrijfswagen occasion weet u een ding zeker; uw bent klaar om iedere klus te klaren. Er zijn diverse tweedehands Peugeot bedrijfswagens.

Broekhuis garantie

Alle occasions van Broekhuis Peugeot zijn grondig geïnspecteerd. Naast deze inspectie kunt u bij de aankoop van een occasion kiezen voor diverse afleverpakketten. Hiermee geniet u van diverse voordelen zoals APK en poetsservice.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1