• Koopprijs vanaf € 41.490

NIEUWE PEUGEOT 408: VERRASSEND VANUIT ELK PERSPECTIEF

Met de nieuwe 408 demonstreert PEUGEOT zijn creativiteit door een nieuw fastback-silhouet aan te bieden aan de bovenkant van het C-segment. De Peugeot 408 is verrassend, doordat hij anders is; deze Peugeot uit een nieuw tijdperk biedt een katachtige pose en een unieke verschijning. De excellente engineering is gericht op efficiëntie en intelligente elektrificatie, terwijl de zintuigen worden geprikkeld door de nieuwste, op rijplezier en intuïtief gebruik gerichte technologie.

EEN KATACHTIG VOORKOMEN

De nieuwe Peugeot 408 heeft een verrassend en dynamisch silhouet in de stijl van een fastback. Met zijn eigentijdse elegantie maakt hij een zelfverzekerde indruk op de weg. Door zijn grote bodemvrijheid in combinatie met een lage daklijn en vloeiende, aerodynamische lijnen heeft hij een sportieve uitstraling. 

PEUGEOT I-COCKPIT®

De Peugeot 408 heeft de nieuwste generatie van de PEUGEOT i-Cockpit®, herkenbaar aan het kleine stuurwiel dat is gericht op rijplezier en maximale controle. De nadruk ligt op de kwaliteit van de interieurruimte en op connectiviteit door middel van de laatste technologieën, die de rij- en reisbeleving zeer intuïtief en genoeglijk maken.

Het motorenaanbod voor de PEUGEOT 408 omvat twee Plug-in Hybrid versies met 180 en 225 pk, alsmede een versie met 130 pk benzinemotor. Alle drie de motoren zijn standaard gekoppeld aan een 8-traps EAT8 automatische transmissie. Een geheel elektrische versie zal enkele maanden later volgen.

U rijdt de nieuwe Peugeot 408 vanaf € 41.490.- Heeft u vragen of wilt u meer weten over de nieuwe Peugeot 408? Neem dan contact met ons op!

De 408

  • Koopprijs vanaf € 41.490

Kenmerken nieuwe Peugeot 408

  • Plug-in Hybride of benzine
  • Semi-autonoom rijden met het nieuwe Pack Drive Assist 2.0
  • Parkeerhulp met 360- weergave
  • 10 inch digitaal scherm
  • Verschillende rijmodi; Electric, Hybrid of Sport (Plug-in only)
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1