De scherpste Peugeot acties bij Broekhuis Peugeot.

Bij Broekhuis Peugeot bent up op de juiste plek wanneer u op zoek bent naar scherpe aanbiedingen en veel klantvoordeel op de nieuwste Peugeots. Wij hebben altijd aanbiedingen op diverse Peugeot-modellen; zo weet u zeker dat u bij Broekhuis altijd een Peugeot vindt die bij u past.

Broekhuis 90 jaar

Broekhuis bestaat 90 jaar!

Dit vieren we graag met u

Plan nu een werkplaatsafspraak en maak kans op schitterende prijzen. Want van maandag 16 mei tot en met maandag 31 oktober maakt iedere klant die een werkplaatsafspraak heeft gemaakt kans op mooie prijzen. Plan dus snel uw werkplaatsafspraak en misschien wordt u bij afhalen van uw auto verrast met een mooie prijs of wint u één van de mooie maandprijzen.

Peugeot Private Lease Deals

Profiteer tijdelijk van extra scherpe Private Lease tarieven op verschillende Peugeot modellen. U stapt al in een gloednieuwe Peugeot voor minder dan 340,- per maand.

Peugeot 308 full operational lease

Alles onder één dak geregeld voor uw zakelijke auto, dat is wel zo gemakkelijk! Kies daarom voor het full operational leasen van de Peugeot 308 bij Broekhuis. Profiteer nu van een extra scherp zakelijk lease tarief! U rijdt de nieuwe 308 met exclusief design en nieuwe Peugeot i-Cockpit al vanaf € 425 p/m.

Vroegboekvoordeel bij Broekhuis Peugeot

Schaarste in de autobranche zal u niet ontgaan zijn: prijzen van grondstoffen stijgen en er is een tekort aan onder andere microchips. Met prijsstijgingen voor de consument als gevolg. Wacht daarom niet langer met het bestellen van uw nieuwe Peugeot.

Profiteer nu van: 

  • Prijsgarantie
  • Gegarandeerde inruilwaarde
  • Rijden in 2022
  • Kosteloos annuleren
  • Laagste prijs
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1