Een vast bedrag per maand voor uw nieuwe Peugeot

Het Franse Peugeot staat bekend om zijn veelzijdigheid en betrouwbaarheid. Met private lease kunt u de nieuwste Peugeots rijden zonder dat u een grote uitgave hoeft te doen. Zo rijdt u bijvoorbeeld in de nieuwste Peugeot 208 voor een vast all-in bedrag per maand. Dit is inclusief onderhoud, reparatie en verzekeringen. Deze kosten zitten namelijk bij het maandbedrag inbegrepen.

Een selectie uit ons Peugeot aanbod

Peugeot 208

Peugeot 208 private lease

Peugeot 308

Peugeot 308 private lease

Peugeot 2008

Peugeot 2008 private lease

Peugeot 3008

Peugeot 3008 private lease

Peugeot 5008

Peugeot 5008 private lease

Peugeot 408

Peugeot 408 private lease

Waarom een Peugeot private leasen?

Familiebedrijf Peugeot startte al in 1810 in een plaats genaamd Sous-Cratet in de gemeente Hérimoncourt (Doubs). In 1889 presenteerde het merk tijdens de Wereldtentoonstelling in Parijs een eerste automobiel; een op stoom aangedreven driewieler. Daarna volgden er vele populaire modellen, zoals de 404 (1961), 405 (1987) en de meer dan 7 miljoen geproduceerde Peugeot 206 (1998). De fabriek in Sochaux (1912) is de oudste, nog operationele autofabriek ter wereld.

  Een splinternieuwe Peugeot

  Vaste all-in prijs per maand

  Onbezorgd de weg op

  Geen onderhouds- of reparatiekosten

  Alleen nog tanken of opladen

Hoe werkt het private leasen van een Peugeot?

De voordelen van private leasen bij Broekhuis Lease

Broekhuis Lease beschikt over het Private Lease Keurmerk. Dit betekent dat u nooit voor verrassingen komt te staan als u een private lease contract bij ons afsluit. Het Private Lease Keurmerk beschikt over vijf zekerheden. Deze zijn:

  • Eerlijke voorwaarden
  • Compleet product
  • Bescherming tegen hoge financiële lasten
  • 14 dagen bedenktijd
  • Oplossingsgericht denken bij klachten

Hoe werkt het aanvragen van een private lease contract?

Met private lease kiest u voor onbezorgd rijden. Maar kunt u zelf dan wel uw nieuwe auto samenstellen? En hoe werkt het aanvragen van een private leasecontract? We leggen het graag uit.

De eerste stap is het kiezen van de meest geschikte Peugeot die u wilt private leasen. Dit kan onder andere de 208, 408 of 5008 zijn. Vervolgens stelt u deze volledig naar wens samen in onze private lease calculator. U bepaalt onder andere de looptijd van het contract en het gemiddeld aantal kilometers dat u verwacht per jaar te rijden. Natuurlijk kunt u ook een andere kleur en bepaalde accessoires kiezen en of u gebruik wilt maken van het Broekhuis Zeker Pakket. Al deze zaken hebben invloed op het maandtarief. Bij elke aanpassing verandert het maandtarief.

Aanvraag indienen en offerte ontvangen

Heeft u alle wensen vervuld en is de Peugeot volledig samengesteld? Dien dan uw private lease-aanvraag online in! Onze specialisten gaan direct aan de slag om een vrijblijvende offerte op te maken. Zij kijken tevens naar uw persoonlijke situatie. Uw financiële situatie wordt beoordeeld aan de hand van bijvoorbeeld openstaande schulden (BKR) of achterstallige betalingen.

Is alles in orde? Dan kunt u samen met uw leaseadviseur de laatste zaken afstemmen, zoals de dealervestiging kiezen waar uw nieuwe Peugeot straks opgehaald kan worden. Dan rest alleen nog het ondertekenen van de leaseovereenkomst en daarna bent u verzekerd van onbezorgd rijplezier voor de komende periode!

Peugeot private lease occasion

Private lease een Peugeot occasion

Het is ook mogelijk om jong gebruikte Peugeot-modellen te private leasen. Dit scheelt u dan natuurlijk in het maandbedrag. Tevens kunt u de auto al snel rijden, omdat wij deze op voorraad hebben.

Peugeot private lease aanbod

Bekijk ons actuele aanbod

U kent vast de Peugeot 208 wel, maar wist u dat er nog allerlei varianten zijn? Bent u benieuwd naar de modellen die we u kunnen bieden?

Peugeot private lease

Twijfelt u nog?

Weet u nog niet zeker of private lease iets voor u is? Geen probleem! Wij vertellen er graag meer over. Alle uitleg vindt u hier.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1