Onderhoud van uw Peugeot

Peugeot motor

APK

Om de verkeersveiligheid te bevorderen is er naast regulier onderhoud de jaarlijks verplichte Algemene Periodiek Keuring (APK). Tijdens deze keuring controleren wij alle veiligheidsaspecten van uw auto. 

Peugeot band

Banden

De band is het enige raakvlak tussen uw Peugeot en de weg. Een band heeft een raakvlak ter grote van een hand daarom is het van belang dat uw banden in topconditie zijn. Bij Broekhuis hebben wij een groot aanbod aan banden voor uw Peugeot tegen scherpe prijzen.

Werkplaats

Broekhuis Peugeot jaarbeurt

Is uw Peugeot 3 jaar of ouder en rijdt u minder dan 20.000 kilometer per jaar? Dan heeft Broekhuis Peugeot speciaal voor u als Peugeot-rijder de Jaarbeurt.

Peugeot telefoon

Onderdelen en accessoires

Meer weten over de reparatie en onderdelen voor een Peugeot? Voor het aanschaffen van losse onderdelen zoals bijvoorbeeld accu's, banden, uitlaten en trekhaken kunt u bij ons terecht.

Peugeot 3008

Garanties

Wanneer u een Peugeot koopt wilt u de zekerheid hebben dat deze betrouwbaar is. U ontvangt van Broekhuis 2 jaar commerciële garantie, ongeacht het aantal kilometers dat u er mee gaat rijden. Eventuele materiaal- en/of constructiefouten komen gedurende deze periode volledig voor onze rekening. 

Schade

U heeft autoschade en dat heeft u het liefst zo snel mogelijk vakkundig hersteld. Daarvoor kunt u terecht bij één van de zeven Broekhuis schadebedrijven. 

Schade

Werkplaatsafspraak

Onderhoud gewenst? U kunt terecht bij Broekhuis Peugeot voor een bezoek aan een van onze werkplaatsen. Broekhuis Peugeot zorgt ervoor dat uw auto binnen korte tijd weer in topconditie is. 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1