Schade

Reparaties en onderdelen voor uw Peugeot

Peugeot is het merk van de stijlvolle designs, slimme techniek en innovatieve concepten. Het is dan ook geen toeval dat Peugeot de felbegeerde titel ‘Auto van het Jaar’ al vaak gewonnen heeft. Ook met de betrouwbaarheid van Peugeots zit het meer dan goed. Als Peugeot-rijder weet u dat als geen ander. Toch heeft ook een Peugeot wel eens een reparatie nodig. Bijvoorbeeld als na een ongelukje of aanrijding schadeherstel nodig is. En lekke banden wil niemand, maar zijn helaas niet uit te sluiten. Soms is het ook nodig om onderdelen te vervangen die het einde van hun levensduur naderen.

Officieel merkdealer van Peugeot

Voor alle reparaties en onderdelen voor uw Peugeot bent u bij Broekhuis aan het juiste adres. Wij zijn officieel merkdealer van Peugeot, waardoor u profiteert van belangrijke zekerheden en voordelen. Wat voor reparatie er ook nodig is aan uw Peugeot, bij Broekhuis zorgen we ervoor. Snel, vakkundig en altijd met aandacht voor uw belang als klant.

Zekerheid en kwaliteit

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Peugeot en gebruiken bij reparaties apparatuur die specifiek voor uw auto is bedoeld. U bent daardoor verzekerd van een hoge kwaliteit van iedere reparatie die we uitvoeren. Omdat we uw Peugeot door en door kennen, gaan reparaties bij ons snel en doelgericht, wat de kosten drukt. Als officiële Peugeot-dealer maken we bij het repareren van uw auto meestal gebruik van originele Peugeot-onderdelen. U profiteert dan van garantie op de volledige reparatie: de werkzaamheden, de arbeidstijd én de onderdelen. Originele Peugeot-onderdelen bieden 1 jaar garantie. Ze zijn volledig afgestemd op uw auto en voldoen aan hoge kwaliteitseisen.    

Kostenaantrekkelijke oplossingen

Als merkdealer bieden wij u namens Peugeot bij reparaties een voordelig en duurzaam alternatief: onderdelen uit het Circular Economy-assortiment. Dit zijn gerecyclede onderdelen, gereviseerd volgens een strikt proces. Ze zijn gelijkwaardig aan nieuwe originele onderdelen, maar zijn tot 50% voordeliger. En dat terwijl u er gewoon 1 jaar garantie op heeft! Als Peugeot-dealer bieden we u deze mogelijkheid graag. We denken altijd met u mee, ook als het om de kosten gaat.

 

Peugeot 3008
Werkplaats

Service waar u op kunt rekenen

Een onverwachte reparatie is nooit leuk. Daarom helpen we u altijd snel en bieden we u de best denkbare service. Is er iets met uw Peugeot aan de hand, dan maken we snel een diagnose van de precieze oorzaak. Daarna kunnen onze monteurs vaak al op korte termijn aan de slag voor u. Dat komt doordat we veel Peugeot-onderdelen op voorraad hebben, waardoor u bij ons geen last heeft van lange besteltijden. Tijdens de reparatie kunt u gebruikmaken van onze Mobiliteitsservice. Zo maken we het zo makkelijk mogelijk voor u en blijft u mobiel, terwijl we in de tussentijd uw Peugeot vakkundig repareren.

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Peugeot? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Peugeot-dealer vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1