Volkswagen occasions bij Broekhuis

In 1938 kwam de eerste Volkswagen; de Volkswagen Kever op de markt. Wanneer u een Volkswagen occasion koopt, zit u bij Broekhuis goed. Wij hebben namelijk altijd veel Volkswagens occasions voor u klaarstaan. Wilt u de zekerheid dat uw tweedehands Volkswagen gecontroleerd is door onze monteurs voordat er een koopt? Kies dan voor een Volkswagen occasion van Broekhuis. 

Uw officiële Volkswagen dealer

Een tweedehands Volkswagen die gekocht is bij een officiële merk dealer is altijd betrouwbaar, de onderhoudshistorie is bekend en ook is het duidelijk dat er geen gebreken zijn. Bij een officiële merkdealer ontvangt u altijd garantie, gedegen advies en over de onderhoudshistorie van de tweedehands Volkswagen weten wij ook alles.

Volkswagen heeft een divers modellenaanbod. Het belangrijkste model is natuurlijk de Golf die in veel verschillende carrosserievormen verkrijgbaar is. Maar ook speelt Volkswagen een belangrijke rol in het campacte stadsauto segment met onder andere de Up en de Polo. Een ander vooraanstaand model van Volkswagen is de Passat. Daarnaast zijn er nog een aantal ruimere auto’s, zoals de Touran en de suv’s; de Tiguan en Touareg. Onlangs zijn er ook diverse modellen op de markt gekomen, zoals de twee compacte cross-vers; de T-Roc en de T-Cross. Of de coupé-achtige sedan de Arteon.  Benieuwd of wij een Volkswagen occasion hebben die bij uw wensen aansluit? Ontdek dan onze voorraad tweedehands Volkswagens.

Volkswagen bedrijfswagen occasions

Een Volkswagen Bedrijfswagen occasion vindt u bij Broekhuis. Iedere Volkswagen bedrijfswagen is zo ingedeeld dat u aan ruimte geen gebrek heeft. We kunnen gerust zeggen dat een Volkswagen bedrijfswagen occasion de perfecte partner is voor al uw werkzaamheden. Er is een breed scala aan tweedehands Volkswagen bedrijfswagens. Bekijk het aanbod Volkswagen bedrijfswagen occasions.

Broekhuis garantie op Volkswagen occasions

Een Broekhuis occasion is altijd grondig geïnspecteerd. Naast deze inspectie kunt u bij de aankoop van een occasion kiezen voor diverse afleverpakketten. Hiermee geniet u van diverse voordelen zoals APK en poetsservice. 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1