Nieuwe Volkswagen rijden tegen een all-in maandtarief

Met Volkswagen private lease bent u verzekerd van onbezorgd rijplezier in een gloednieuwe of gebruikte Volkswagen. Zo kunt u zonder uw spaargeld aan het spreken een volledig nieuwe Volkswagen geheel naar wens samenstellen, om deze daarna voor een vast bedrag per maand te rijden. Of kiest u liever voor occasion private lease, waarbij u een gebruikte Volkswagen tegen een scherp all-in maandtarief private leaset? Welke Volkswagen u ook gaat private leasen, zaken als onderhoud, reparatie, pechhulp en verzekering zijn inbegrepen. U hoeft alleen nog te tanken of te laden en te genieten.

Een selectie uit ons Volkswagen private lease aanbod

Volkswagen Polo

Volkswagen Polo private lease

Volkswagen Golf

Volkswagen Golf private lease

Volkswagen T-Roc

Volkswagen T-Roc private lease

Volkswagen ID.4

Volkswagen ID.4 private lease

Dit is inbegrepen bij het private leasen van een Volkswagen

Een Volkswagen staat bekend om zijn veilige en comfortabele karakter gecombineerd met Duitse betrouwbaarheid en de laatste technieken. Gewoon Volkswagen. De nieuwe Volkswagen modellen zijn allemaal uitgerust met intelligente assistentiesystemen. Kiest u al voor elektrisch rijden of rijdt u de komende jaren liever nog in een Volkswagen met brandstofmotor? Volkswagen heeft modellen voor iedereen!

U kunt zorgeloos van uw nieuwe Volkswagen genieten dankzij de vele voordelen die private lease biedt. Voor een vast all-in maandtarief rijdt u de Volkswagen van uw keuze. Dit is allemaal inbegrepen:

 All-risk verzekering

 Wegenbelasting

 Onderhoud, reparatie en vervangend vervoer

 24/7 pechhulp in Europa

 Broekhuis Lease draagt het officiële Keurmerk Private Lease

 

 

Hoe werkt het private leasen van een Volkswagen?

De voordelen van private leasen bij Broekhuis

Kwaliteit en persoonlijke service staan voorop. Daarom staan de specialisten van Broekhuis Lease voor u klaar met deskundig advies, passend bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Daarnaast profiteert u met het private leasen van een Volkswagen bij Broekhuis ook van de volgende zaken:

  • Alles onder één dak: voor reparatie en onderhoud kunt u bij een Broekhuis-vestiging terecht.
  • Een gloednieuwe Volkswagen rijden, zonder hiervoor uw spaargeld aan te spreken.
  • Met het Broekhuis Zeker Pakket kiest u voor extra zekerheid, voor het geval u in sommige situaties niet meer kunt voldoen aan de betalingsverplichtingen.
  • Zekerheid en transparantie: samen met de adviseur stelt u het contract op, waarna u tussentijds niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Lees meer over de voordelen en zekerheden van private lease bij Broekhuis.

Hoe werkt het aanvragen van een private lease contract?

Met private lease kiest u voor zorgeloos rijden in een nieuwe Volkswagen. Maar hoe werkt het samenstellen van de Volkswagen die precies bij u past en het aanvragen van het private lease contract? We leggen het u graag uit.

Allereerst stelt u online de Volkswagen samen die u wilt private leasen: kiest u bijvoorbeeld de Polo, Golf, ID.4, T-Roc, Taigo of T-Cross? Daarna stelt u deze VW in de private lease calculator samen. Hierin bepaalt u onder andere de looptijd van het contract en het aantal kilometers dat u verwacht gemiddeld per jaar te rijden. Ook kiest u de kleur van de auto, bepaalt u welke extra opties u wilt toevoegen en of u gebruik wilt maken van het Broekhuis Zeker Pakket. Al deze zaken beïnvloeden uiteindelijk het all-in maandtarief.

Offerte aanvragen

Heeft u de Volkswagen volledig naar wens samengesteld Dan kunt u uw private lease aanvraag indienen. Onze specialisten gaan direct voor u aan de slag om een vrijblijvende offerte op te maken. Ook zullen zij naar uw persoonlijke situatie kijken: uw financiële situatie wordt beoordeeld aan de hand van bijvoorbeeld openstaande schulden (BKR) of achterstallige betalingen.

Is alles in orde? Dan kunt u samen met uw lease adviseur de laatste zaken afstemmen, zoals de dealervestiging waarbij u uw nieuwe Volkswagen kunt ophalen straks. Nog even de leaseovereenkomst ondertekenen en daarna bent u verzekerd van zorgeloos rijplezier voor de komende periode!

Volkswagen private lease occasion

Private lease Volkswagen occasion

Wist u dat u ook een jong gebruikte Volkswagen kunt private leasen? Doordat wij deze auto’s op voorraad hebben, kunt u al binnen 2 weken rijden tegen een scherp maandtarief.

Volkswagen private lease aanbod

Ontdek ons actuele aanbod

Private lease de Volkswagen Polo, T-Roc of ID.3 tegen een vast all-in maandtarief en begin met onbezorgd genieten van uw nieuwe Volkswagen van Broekhuis.

Volkswagen private lease

Twijfelt u nog over private lease?

Weet u nog niet zeker of het private leasen van een auto bij u past? We vertellen u graag meer over de voordelen, nadelen en mogelijkheden die private leasen biedt.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1