Download nu de FordPass app 

Met de FordPass app bent u verzekerd van vele handige functies. Routes plannen, dichtstbijzijnde tankstations opzoeken of de meest voordelige parkeerplekken vinden; de FordPass app is uw ideale partner onderweg.

Over de FordPass app

Met deze nieuwe app zijn Ford-rijders verzekerd van extra gemak tijdens het rijden. Tijdens de reis maakt het navigatiesysteem gebruik van Life Traffic verkeersinformatie; de geplande route wordt continu aangepast aan de actuele verkeersinformatie. Daarnaast bespaart u tijd met deze handige app doordat hij voor u de dichtstbijzijnde tankstations en parkeerplekken zoekt.

FordPass app
FordPass app

Hulp bij de hand

Ook bij pech is de FordPass app ideaal; u kunt via de app direct de hulpdiensten van Ford Assistance oproepen, 24 uur per dag 365 dagen per jaar. Maar ook kunt u in de app de handleiding van uw auto vinden en zijn zelfhulpartikelen van AskFord beschikbaar. Toch nog vragen, dan kunt u via de FordPass-Guides chatten met experts.

FordPass Connect

Met de Ford modellen met een FordPass Connect-modem kunt u de app optimaal gebruiken. Met FordPass Connect bent u onderweg verbonden met het internet. Smartphones en tablets zijn eenvoudig verbonden dankzij de WiFi-hotspot in de auto.
Daarnaast wordt uw smartphone dankzij de FordPass app de afstandsbediening van uw auto. Zo zijn de connected modellen met modem via de app te openen en te sluiten. Ook krijgt u meldingen over onder andere het brandstof- en oliepeil. Modellen met een automatische transmissie kunt u zelfs op afstand starten, terwijl de deuren vergrendeld blijven. Zo wordt het mogelijk om in de winter in een ijsvrije en warme auto te stappen, terwijl u in de zomer in een gekoelde auto wegrijdt.

FordPass app
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1