De nieuwe Hyundai 5 N 

In 2024 zal hij verschijnen, maar u heeft nu al de gelegenheid om kennis te maken met de Hyundai IONIQ 5 N: het allereerste volledig elektrische high-performance N-model dat de standaard voor krachtige EV's naar een nieuw niveau tilt. De IONIQ 5 N vertegenwoordigt een nieuw segment van krachtige EV's, speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van high-performance auto's, die door de nieuwste technologieën zelfs de mogelijkheid heeft om op het circuit te presteren. 

 

 

De Hyundai IONIQ 5 N in de wereld van elektrisch rijden

De IONIQ 5 N is gecreëerd om het rijplezier naar ongekende hoogten te brengen door gebruik te maken van state-of-the-art technologieën. Gedurende het ontwikkelingsproces is er nauwlettend geluisterd naar de N-fans om het allereerste volledig elektrische N-model tot in de puntjes te perfectioneren. Het ultieme doel? De passie voor rijden van onze meest veeleisende N-enthousiastelingen aanwakkeren door middel van elektrificatie.

Voel- en hoorbaar

De IONIQ 5 N levert een aanzienlijke schakelervaring, waardoor liefhebbers van performance kunnen ervaren dat ze vaak missen in elektrische auto's: een tastbare verbinding met de vermogensafgifte en die vertrouwde schok bij het schakelen. 

In de IONIQ 5 N wordt performance niet alleen gevoeld maar ook gehoord. Bovendien kunt u het geluid naar eigen voorkeur aanpassen. Hyundai combineert N Active Sound+ met N e-Shift om een optimale rijervaring te bieden. Dit systeem, bestaande uit 10 luidsprekers, biedt drie verschillende geluidsthema's die dynamisch reageren op uw rijstijl, snelheid en het gebruik van het gaspedaal.

De Ioniq 5 N Hyundai Ioniq 5N

Highlights Hyundai Ioniq 5 N:

  • Lichtmetalen gesmede 21-inch velgen
  • Extra breed geïntegreerd display
  • N-kuipstoelen
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1