• Koopprijs vanaf € 45.895
  • Private lease vanaf € 719 *p/m

Hyundai IONIQ 6

Bij succesvolle modellen volgen nog vaker nog succesvollere opvolgers. De IONIQ 5 was een succesvolle formule voor Hyundai. De volledig elektrische IONIQ 6 moet dit met gemak kunnen overtreffen.

Soms zijn er van die modellen die opzien baren en verwachtingsvol ontvangen worden door autoliefhebbers. De IONIQ 6 is zo’n model. Zijn achterban lijkt met de dag toe te nemen. Maar wat maakt de Hyundai IONIQ 6 zo speciaal? De Koreaanse autofabrikant doet met deze nieuwe IONIQ precies wat de fabrieksnaam in het Koreaans betekent. Hyundai betekent namelijk moderniteit en in vrijwel alles is dit terug te zien in de ontwikkeling van deze volledig elektrische IONIQ 6.

Duurzamer dan alleen elektrisch

Duurzaam is in de huidige tijd een modern woord. Zonder duurzaamheid heb je het als merk een stuk moeilijker. Bij Hyundai wordt er net even meer duurzaam gedacht dan andere fabrikanten. Het draait hier niet alleen om de kwaliteit van de accu. Hyundai IONIQ 6 gebruikt ook milieuvriendelijke materialen. Het interieur van de IONIQ 6 zit boordevol milieuvriendelijke materialen, zoals ecologisch met plantaardige extracten bewerkt leder en stoffen gemaakt van gerecycled plastic en afval uit de oceaan. Als dit niet duurzaam is?

Presentatie Hyundai IONIQ 6

Vanaf 2023 kunt u de gloednieuwe Hyundai IONIQ 6 bij ons in de showroom bekijken. Met zijn unieke, slanke postuur is de IONIQ 6 hét silhouet van een nieuw tijdperk van duurzame innovatie. Bekijk hieronder de video waarin onze collega Ludo de Mots de IONIQ 6 alvast aan u presenteert!

Geïnteresseerd in de nieuwe Hyundai IONIQ 6?  

Maak dan als een van de eersten een proefrit bij Broekhuis!

Langdurig rijden zonder laden

Ergens is zoveel mogelijk bereiken in zo min mogelijk tijd, ook duurzaamheid. Als we het opladen van een accu meerekenen, dan is de IONIQ 6 qua actieradius (614 kilometer) een duurzame partner. Tel daar vijf jaar onbeperkte kilometergarantie en acht jaar batterijgarantie bij op en dan zit het met de duurzaamheid op het gebied van de accu wel goed. De elektrische sedan van Hyundai kent verschillende versies met één of twee elektromotoren plus vierwiel- of achterwielaandrijving. De krachtigste trekt hiernaast ook snel op met van 0 tot 100 km/h in 5,1 seconden. De E-GMP-architectuur van de IONIQ 6 is geschikt voor opladen met zowel 400- als 800-voltinstallaties, waarbij laden met 800 volt standaard is.

Gevoel voor design

Het design van deze Hyundai is opvallend te noemen. De strakke, eenduidige lijnen en het aerodynamische design van de IONIQ 6 stralen elegante eenvoud uit. Deze vloeiende afwerking lijkt op een knipoog naar de gestroomlijnde auto’s die we kennen van de jaren 30.  Een decennium waar veel autoliefhebbers met plezier aan terugdenken. Nostalgisch design, maar met moderniteit van de toekomst. Dat is de Hyundai IONIQ 6.

De achterzijde van deze sedan IONIQ 6 wordt door Hyundai de boat-tail genoemd. De spoiler op de achterzijde helpt de neerwaartse kracht versterken en vermindert bovendien de luchtweerstand waardoor het rijbereik wordt gemaximaliseerd. Mocht u ondanks alle moderne mogelijkheden toch vermoeid raken van de lange rit, dan bieden de relaxstoelen uitkomst. Deze stoelen maken de eigenlijke rit niet alleen makkelijker, maar tevens biedt het meer comfort dankzij uitgebreide verstelbare autostoelen (inclusief volledige ligstand) die middels acht standen u na een goede pauze weer fris op weg helpt.

De IONIQ 6

  • Koopprijs vanaf € 45.895
  • Private lease vanaf € 719 *p/m

Bijzondere specificaties IONIQ 6

  • Intelligent Frontlighting System (IFS) – Het gebruik van maximale verlichting zonder andere rijders te verblinden. Dit systeem past afhankelijk van de wegomstandigheden automatisch het licht aan van de ledkoplampen.
  • Dual Color Ambient Lighting – Kies de kleur die past bij uw stemming. Er is keuze uit 64 kleuren en zes tweekleurenthema’s.
  • Digitale zijspiegels – De optionele digitale zijspiegels vervangen traditionele buitenspiegels. Geen spiegel, maar een camera en monitor in het interieur geeft beter zicht en aerodynamica.
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1