De nieuwe Opel Astra Electric 

Welkom bij de puurste Astra die we ooit hebben gemaakt. Alle gedurfde looks, hightech en krachtige stijl van de nieuwe Opel Astra nu 100% puur elektrisch. Verkrijgbaar als sportieve Hatchback en als veelzijdige Sports Tourer.

Pure vooruitgang

De verbluffende nieuwe Opel Astra Electric leidt de weg naar een nieuw tijdperk van autorijden. Hij combineert een zelfverzekerde houding met geavanceerde rijtechnologieën. De Opel Astra Electric heeft een emissievrije volledig elektrische aandrijflijn en is de essentie van vooruitstrevende Duitse techniek.

De rijervaring van de Astra betreedt een nieuw niveau. Rijd soepel en stil of geef gas en ontdek de sensatie van een onmiddellijke koppel. De nieuwe Opel Astra Electric is volledig geëlektrificeerd rijplezier. Verantwoord rijden was nog nooit zo leuk.

Alle dynamiek en wendbaarheid van de Astra, maar dan met de veelzijdigheid die past bij uw levensstijl en gezin. Een elektrische aandrijflijn gaat gepaard met een briljant rijgedrag en stabiliteit bij hoge snelheid, terwijl het innovatieve Intelli-Space systeem binnenin u alle ruimte geeft die u nodig hebt.

De Astra Electric Opel Astra Electric

Highlights Opel Astra Electric:

  • Tot wel 416 elektrisch bereik
  • 30 minuten - 80% opgeladen
  • 156pk
  • Astra Electric configureerbaar vanaf april, Sports tourer vanaf najaar 2023.
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1