Zo werkt het

U kiest zelf wat u in uw onderhoudsabonnement wilt opnemen, daarna selecteert u de looptijd van 3, 4 of 5 jaar. Tenslotte kiest u het aantal kilometers per jaar. Alles gekozen? Dan is uw onderhoudsabonnement compleet en betaalt u alleen nog een vast bedrag per maand. Voor dit abonnement gelden uiteraard algemene voorwaarden die beschreven staan in het boekje: ‘Alle voorwaarden lekker duidelijk op een rij’. Vraag een van onze serviceadviseurs hiernaar.

Het Lekker Duidelijk Onderhoudsabonnement is gemakkelijk af te sluiten en dat kan al vanaf € 5,- per maand. Hulp nodig? Wij helpen u graag. En wat het onderhoud betreft, onze vakspecialisten gebruiken alleen originele Opel-onderdelen. Goed geregeld toch?
 

Opel Astra

De verschillende abonnementen

Abonnement 1
Het basisabonnement is de Verlengde Garantie. Met dit onderhoud wordt de fabrieksgarantie van uw nieuwe Opel met 1, 2 of 3 jaar verlengd. Dit abonnement kunt u uitbreiden met de optie Banden.

Abonnement 2
Het basisabonnement Verlengde Garantie kunt u ook uitbreiden met Onderhoud. Hieronder vallen alle onderhoudsbeurten die in het onderhoudsboekje zijn voorgeschreven, inclusief alle controles die daarbij horen. Ook dit onderhoudsabonnement kunt u uitbreiden met de optie Banden.

Abonnement 3
Het abonnement met Verlengde Garantie en Onderhoud kunt u ook nog uitbreiden met Slijtage. Hiermee zijn versleten onderdelen die vervangen moeten worden zoals remblokken en ruitenwissers ook in het abonnement opgenomen.

Abonnement 4
Het meest complete onderhoudsabonnement bestaat uit Verlengde Garantie, Onderhoud, Slijtage én de vervanging van versleten banden.  

Met Het Lekker Duidelijk Onderhoudsabonnement weet u precies waar u financieel aan toe bent én weet u dat uw Opel nauwkeurig en vakkundig onderhouden wordt.

Meer weten of meteen afsluiten? 
 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1