Ruime keuze en perfecte installatie

Is uw Opel afgestemd op uw persoonlijke wensen? U kunt uw Opel nóg persoonlijker maken met passende accessoires. Bij Broekhuis Opel vindt u een ruim aanbod aan originele Opel accessoires als universele accessoires van andere leveranciers. Onze technici verzorgen een perfecte installatie!

Uitgebreid assortiment

Zoekt u accessoires voor uw auto? Dan heeft u onder andere de keuze uit originele accessoires van Opel zelf. Hierbij kunt u denken aan accessoires ter bescherming, om de comfort te verbeteren of waarmee u het design nog net iets spectaculairder kunt maken. Van dakkoffers en instaplijsten tot aan rubberen automatten en lichtmetalen velgen; bij Broekhuis Opel hebben we allerlei accessoires op voorraad.
Naast originele Opel accessoires staan we ook voor u klaar met accessoires van andere leveranciers. Dat maakt ons aanbod nóg ruimer en gevarieerder. Wat uw wensen ook zijn, we maken ze graag voor u waar.

Garantie op originele Opel accessoires

Kiest u voor Opel originele accessoires? Dan kiest u voor hoogwaardige kwaliteit. Deze accessoires zijn namelijk speciaal voor uw Opel ontwikkeld en passen daardoor precies op of in uw auto. Daarnaast weten wij als officieel Opel dealer precies hoe we deze accessoires op uw auto moeten monteren en doen dit dan ook met de uiterste zorg. Hoogwaardige kwaliteit en perfecte installatie garanderen maximaal plezier van de accessoires. Net als de uitstekende garantie; voor alle originele Opel accessoires geldt een garantieperiode van 2 jaar.

Persoonlijk advies

Het uitkiezen van de juiste accessoires voor uw Opel is uiterst persoonlijk. Dat begrijpen wij, daarom staan de specialisten van Broekhuis Opel graag voor u klaar met persoonlijk én deskundig advies. We denken met u mee en helpen met de keuze tussen bijvoorbeeld originele Opel accessoires of juist een accessoire van een andere leverancier. Met als resultaat: accessoires voor uw Opel die perfect passen bij uw wensen en het gebruik van uw Opel.

Meer weten?

Heeft u vragen over accessoires voor uw Opel of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan contact op met ons. We helpen u vraag verder.
 
“De medewerkers van Broekhuis Opel staan graag voor u klaar!”

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1