• Koopprijs vanaf € 35.300

PEUGEOT E-EXPERT: EXPERT OP HET GEBIED VAN ELEKTRISCH RIJDEN

De Peugeot e-Expert heeft een volledig elektrische aandrijflijn. Dit betekent 0,0 gram uitstoot van schadelijke stoffen en 0,0 liter brandstofverbruik. Wat de e-Expert van Peugeot wél heeft is een 136 pk (100 kW) sterke elektromotor die de strak ontworpen bestelauto tot uitstekende prestaties en een indrukwekkende actieradius in staat stelt: tot wel 330 kilometer (WLTP).

De Peugeot e-Expert is leverbaar in 3 lengtes. Met de kortste uitvoering boort Peugeot zowaar een heel nieuw segment aan: die van de compacte elektrische bedrijfswagens. Ondanks de geavanceerde aandrijflijn levert de Peugeot e-Expert niets op laadvolume en laadvermogen in. Daarbij is het verbruik voordeliger en bespaart u tevens op onderhoud. Bovendien profiteert u van extra rijcomfort dankzij een geruisloze motor en een stevig koppel dat onmiddellijk beschikbaar is. Dit maakt de Peugeot e-Expert de ideale partner voor iedere klus. Nu beschikbaar bij Broekhuis Peugeot!

ELEKTRISCHE BEDRIJFSAUTO MET HERKENBAAR PEUGEOT DESIGN

Met de elektrische Peugeot e-Expert hebben de Fransen een strak gelijnde bedrijfsauto in het gamma. De bescheiden wagenhoogte (1,90 meter) zorgt voor een gestroomlijnd voorkomen. Daarnaast komt u ermee op plekken die voor andere werkpaarden niet of minder goed toegankelijk zijn. De Peugeot e-Expert beschikt over een herkenbaar Peugeot design met stoere grille en daarin de grote leeuw verwerkt: hét symbool van Peugeot. Optioneel zijn logo’s en modelaanduidingen uit te breiden met groene en blauwe tinten, voor een onderscheidende ‘elektrificerende’ Peugeot e-look.

PRAKTISCH RUIMTEWONDER: HANDIG VOOR IN DE STAD

Erg sterk is dat ondanks het gestroomlijnde design en de compacte afmetingen, de e-Expert een heus ruimtewonder is met een totaal nuttig laadvolume van maar liefst 6,6 m3. Ook het laadvermogen doet niet onder voor de niet-elektrische Peugeot Expert versies: 1.200 kg. Voor wie de e-Expert met name als stadsauto gebruikt en daarom behendigheid extra zwaar laat meetellen, is deze elektrische bedrijfswagen ook in kleinere lengtes leverbaar. De Compact meet 4,60 meter en is ideaal voor het bezoeken van krappe(re) (parkeer)plekken.

ECO, NORMAL OF POWER; WELKOM IN ELKE MILIEUZONE

Met zo’n schoon karakter is de Peugeot e-Expert uiteraard welkom in alle milieuzones. De compacte bestelauto is echter niet alleen een grote vriend van het milieu, maar ook van de gebruiker/eigenaar: het veelzijdige 3,5 inch grote matrix-kleurendisplay geeft alle informatie omtrent het rijden weer; van power tot aan actieradius – wel zo comfortabel. Over comfortabel gesproken: accelereren gaat soepel, snel én geruisloos! En de elektromotor heeft minder onderhoud nodig, waardoor u zowel tijd als geld bespaart.
Verder monteerde Peugeot een groot touchscreen in het dashboard, waarin u uitgebreid de energiestromen kunt bekijken én keuze heeft uit 3 rijstanden: ECO, NORMAL of POWER. Voor het grootste bereik is ECO-stand uiteraard de slimste optie. In combinatie met een 75 kWh hoogspanningsbatterij is de maximum reikwijdte 330 km volgens de WLTP-norm, terwijl de 50 kWh uitvoering tot een actieradius van 230 km komt.

BINNEN 30 MINUTEN DE ELEKTROMOTOR VOOR 80% OPGELADEN

Elke Peugeot e-Expert beschikt over een 100 kW (136 pk) sterke elektromotor. Wie al deze power maximaal gebruikt, bijvoorbeeld door regelmatig snel te accelereren en continu een beroep te doen op de verwarming en/of airconditioning, zal vaker moeten opladen dan wie rustig de snelheid opbouwt en slim omgaat met andere stroomverbruikers. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om gedurende de koude (winter)maanden de auto alvast voor te verwarmen tijdens het opladen. Dat opladen kan op verschillende manieren: via een standaard stopcontact met óf zonder speciale laadkabel (verkort de laadtijd naar 15 uur), via een 7,4 kW wallbox (laden in 7,5 uur) of via een 100 kW-snellader. In het laatste geval is de Peugeot e-Expert al binnen 30 minuten voor 80% opgeladen. Handig indien u haast heeft om naar de volgende klant te gaan!

Wilt u ook schoon en stijlvol voor de dag komen bij uw klanten? Dan is de Peugeot e-Expert uw ideale bedrijfsauto. De 100% elektrische bestelwagen van Peugeot is nu nog niet te verkrijgen bij Broekhuis Peugeot. De Peugeot e-Expert prijs wordt binnenkort bekendgemaakt. Blijf op de hoogte door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief via onderstaande button!

De e-Expert

  • Koopprijs vanaf € 35.300

Belangrijkste uitrusting:

  • Radiobediening bij het stuurwiel
  • Connect DAB+ Radio met 7" capacitief touchscreen *
  • Twee gesloten symmetrische achterdeuren 180° te openen
  • Zijschuifdeur rechts
  • Voorbereiding trekhaak
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1