Is uw ŠKODA 5 jaar of ouder en toe aan onderhoud? Kies dan voor ŠKODA Economy Service. Dan profiteert u namelijk niet alleen van 15% voordeel op onderhoud, remmen en riemen*, maar ook van 4 jaar reparatiegarantie, gratis pechhulp in heel Europa en nog veel meer.

Geniet zonder zorgen is waar ŠKODA Service voor staat. Wij kennen uw ŠKODA als geen ander, we zijn op de hoogte van alle ins- en outs en beschikken over de juiste apparatuur en goed getrainde vakmensen. Daarom kunnen wij u de onderstaande voordelen en zekerheden bieden.

4 JAAR REPARTIEGARANTIE

Vijf voordelen van ŠKODA 4 jaar reparatiegarantie

✔ Vergoeding op basis van nieuwwaarde
✔ Unieke zekerheid, deze krijgt u nergens
✔ Voor alle reparaties bij uw eigen ŠKODA dealer
✔ Op uren en onderdelen
✔ Overdraagbaar naar volgende eigenaar

STANDAARD PECHHULP

Niets is vervelender dan stilstaan door pech. Daarom willen wij u zo snel weer op weg helpen. Laat u uw ŠKODA door ons, volgens fabrieksvoorschrift, onderhouden? Dan heeft u recht op gratis pechhulp. 24/7 en in heel Europa.

ŠKODA Mobiliteitservice
Telefoonnummer binnenland: 0800 023 00 24
Telefoonnummer buitenland: +31 70 3145171

GEEN VERRASSINGEN ACHTERAF

Komen we er, tijdens een apk of onderhoudsbeurt, achter dat er iets gerepareerd of vervangen moet worden, dan ontvangt u altijd eerst een offerte. Zo zijn er geen verrassingen achteraf.

Economy Service
* ŠKODA Economy Service biedt voor alle ŠKODA's, vanaf 5 jaar en ouder een korting van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven
onderhoud. Deze korting gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Reparaties en vervanging slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.

Standaard pechhulp
** Elke ŠKODA die volgens fabrieksvoorschrift in onderhoud is bij een ŠKODA dealer heeft 24 uur per dag recht op gratis ŠKODA-pechhulp
in binnen- en buitenland.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1