Fabrieksgarantie

Uiteraard streven wij ernaar u een uitstekende auto te leveren. Mocht er zich onverhoopt toch een mankement voordoen, dan heeft u 2 jaar volledige fabrieksgarantie. Deze garantie start op de aankoopdatum; er zit geen kilometerbeperking op deze garantie. Wanneer een defect optreedt, dient u dit uiterlijk binnen één maand na constatering schriftelijk te melden bij uw Broekhuis Škoda-dealer. 

Skoda motor

Škoda met een verbrandingsmotor

Nog tot 30 september 2020 ontvangt u bij aankoop van een nieuwe Škoda met verbrandingsmotor bovenop de 2 jaar fabrieksgarantie, 2 jaar extra garantie (niet van toepassing op elektrische voertuigen).

Skoda Vision iV

Elektrische Škoda

Op elke volledig elektrische Škoda zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie, 6 jaar onderhoud en 8 jaar garantie op de accu.

Reparatiegarantie

Ruime Škoda's met ruime garanties. Bij de aanschaf van een Škoda ontvangt u maar liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die de officiële Škoda-dealer aan de auto heeft verricht. Deze reparatiegarantie is overdraagbaar op de volgende eigenaar.

Skoda onderhoud

Onderhoud

Alle werkplaatsbezoeken die u vooraf kunt plannen, vallen onder onderhoud. Denk hierbij aan Longlife onderhoudsservice maar ook aan het vervangen van filters en bougies. Ook hiervoor geldt 4 jaar reparatieonderhoud, gemaximeerd tot de geldende vervangingstermijn.

Olie bijvullen

Reparaties

Reparaties zijn vooraf niet te plannen werkplaatsactiviteiten en zijn veelal afhankelijk van rijgedrag en externe omstandigheden. Een voorbeeld kan het vervangen van een aircopomp zijn. Slijtage reparaties vallen niet onder deze 4 jaar reparatiegarantie.

Extra services

Extra services

Soms kan het zijn dat wij een service leveren waar u naast regulier onderhoud om vraagt, of die door de overheid verplicht is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan apk, bandenwissels en seizoenschecks. Deze werkplaatsactiviteiten vallen niet onder de 4 jaar reparatiegarantie. 

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor uw Škoda? Dan kan dat op een moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt online 24/7 eenvoudig een afspraak plannen via onze Werkplaatsplanner. Ook telefonisch kunt u uiteraard een werkplaatsafspraak maken. Het telefoonnummer van uw Broekhuis Škoda-dealer vindt u op onze vestigingspagina.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1