Broekhuis draagt de sportende jeugd een warm hart toe en Volvo is sinds 1994 official partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Daarom heeft Broekhuis Volvo voor hockeyverenigingen de Broekhuis Volvo Clubbonus. Hiermee stellen wij geld beschikbaar voor de club wanneer een verenigingslid of ouder van een jeugdlid bij Broekhuis klant wordt of blijft.

€ 1.000 in de clubkas bij verkoop/lease van een nieuwe Volvo

De Broekhuis Volvo Clubbonus is een actie waarbij uw hockeyclub € 1.000 netto ontvangt, als een lid of een ouder/verzorger van een jeugdlid een nieuwe Volvo koopt of least bij de Broekhuis Volvo-dealer waarmee deze club een structurele sponsorsamenwerking heeft.

€ 500 Clubbonus bij een Volvo Selekt occasion

Daarnaast ontvangt uw club een bonus van € 500 bij aankoop of lease van een Volvo Selekt occasion! Ook hiervoor geldt dat u niet zelf lid hoeft te zijn van de club, ook als u ouder/verzorger bent van een jeugdlid, profiteert de club van uw aankoop/lease.

Met de Volvo Clubbonus profiteren we allemaal. Want dan rijdt u straks een mooie Volvo en uw club ontvangt een mooie bonus!

Let op, uw vereniging komt alleen in aanmerking voor de Volvo Clubbonus als deze een overeenkomst heeft met uw Broekhuis dealer.

Vraag de Volvo clubbonus aan voor uw vereniging

Naam vereniging
Uw vereniging komt alleen in aanmerking voor de Volvo Clubbonus als deze een overeenkomst heeft met uw Broekhuis dealer.
Reden van bezoek
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1