Op zoek naar een Volvo-occasion?

Bij Broekhuis Volvo bent u aan het juiste adres voor een nieuw gebruikte Volvo met het Volvo Selekt-label! Het Volvo Selekt-label is het kwaliteitskeurmerk voor tweedehands Volvo’s. Hiermee bent u verzekerd van een gebruikte Volvo met een volledig gedocumenteerde onderhoudsgeschiedenis.

De occasions zijn geïnspecteerd door onze gecertificeerde Volvo-technicus en gereed gemaakt aan de hand van een checklist van meer dan 100 punten. De Volvo Selekt-occasions worden afgeleverd in perfecte conditie én met 24 maanden fabrieksgarantie. Naast de unieke garantie bieden wij Volvo Assistance pechhulp en omruilgarantie. Hiermee maakt u de beste start met de Volvo van uw keuze.

Volvo XC40

De Volvo XC40 is een compacte SUV die is ontworpen voor de stad zodat u vol vertrouwen het avontuur aan kan gaan. De XC40 is de meest compacte Volvo van het XC-gamma.

Volvo XC60

Volvo XC60

De XC60 is zoals u van Volvo kunt verwachten afgeladen met nieuwe technologie die de veiligheid verbetert. De mid-size SUV is een doorontwikkeling van zijn voorgangers gemixt met de grotere XC90.

Volvo XC90

Volvo XC90

Met de Volvo XC90 legt u korte ritten volledig emissievrij kunt afleggen. Zo kunt u vandaag én morgen onbezorgd genieten van alles om u heen, precies zoals u gewend bent.

Volvo V60

Volvo V60

Met de Volvo V60 kan er weer een nieuwkomer aan het rijtje met iconische estates toegevoegd worden. De V60 combineert sportieve rijprestaties met strak Scandinavisch design en elektrisch rijden.

Volvo V40

Volvo V40

Deze Volvo V40 staat garant voor vele veilige en comfortabele kilometers. De aandrijving van deze Volvo wordt verzorgd door een viercilinder dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak.

Benieuwd naar andere Volvo occasions? Klik dan hier voor alle Volvo occasion modellen!

Actievoorwaarden: de voucher is alleen van toepassing op een Volvo binnen Selekt, van 3 tot 5 jaar oud. De voucher is te besteden aan een reguliere onderhoudsbeurt (en eventuele APK). De voucher is alleen geldig bij een officiële Volvo-dealer of Volvo Erkend Reparateur in NL. Waarde van de voucher is € 250 incl. BTW. De voucher is niet in te wisselen tegen contanten of andere producten. Na de onderhoudsbeurt wordt Volvo Assistance, de 24/7 pechhulp in Nederland en Europa weer gratis verlengd. Vraag bij uw Broekhuis vestiging naar de voorwaarden.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1