Een zeer complete auto

Zoals u vast wel weet, staat Volvo bekend om zijn veiligheid. De veiligheidsopties zijn ook zeker terug te vinden in de Volvo XC60. Volvo claimt zelfs dat destijds de Volvo XC60 de veiligste auto ter wereld was. Dus wilt u in een veilige auto rijden maar niet voor de hoofdprijs? Kies dan voor een van onze Volvo XC60 occasions uit ons uitgebreide aanbod. Vaak zijn de tweedehands Volvo XC60 modellen ook nog eens rijk uitgerust, waardoor u een zeer complete auto rijdt voor een veel lagere prijs dan een nieuwe auto.
 

Volvo XC60 door de jaren heen

De eerste generatie van de Volvo XC60 kwam op de markt in 2008. Deze SUV was ook de eerste Volvo met City Safety, dit is het automatische noodremsysteem dat helpt om aanrijdingen op lage snelheid te voorkomen. In 2010 werden er aan het motorgamma van de Volvo XC60 een aantal nieuwe motoren toegevoegd. De Volvo XC60 kreeg in 2013 een facelift. In 2017 kwam de tweede generatie van de Volvo XC60 op de markt. De vijf- en zescilindermotoren zijn vervangen door krachtige 4-cilindermotoren en voor het eerst is er ook een T8 Plugin-Hybride versie leverbaar met een benzine en elektromotor.
 

Garantie op een Volvo XC60 occasion

Wanneer u een XC60 occasion bij Broekhuis Volvo koopt, weet u altijd zeker dat deze een grondige inspectie heeft gehad. Naast deze inspectie kunt u bij de aankoop van een occasion kiezen voor een tweetal afleverpakketten. Hiermee geniet u, afhankelijk van de keuze van het pakket, van diverse voordelen zoals APK en poetsservice. Bent u benieuwd naar onze ruime voorraad tweedehands Volvo XC60 SUV’s? Bekijk deze dan direct hieronder.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1